Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Yıldıznamede İleriyi Görmek
© Orion/Fotolia

Yıldıznamede İleriyi Görmek

Tam anlamı fal kelimesinin karşılığına gelmese de ikisi birbirine benzer işler de kullanılıyor. Yıldızname bakım işlemleri tam anlamıyla ebced hesabı ön plana alınarak yapılır. Bu açıdan her yıldızın bir karşılığını burçlar oluşturmuş oluyor. İnternet üzerinden kişiler istedikleri zaman ücretli veya ücretsiz olmak üzere yıldızname ye bakılıyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey arama motorlarına yıldızname kelimesine yazmak olacak. Ebced kelimesi tam anlamıyla Arapça kökenli bir kelimedir. Yıldızname genel olarak astrolojinin içerisini kaplar ve kelime içerisine girer. Yorumlar genel olarak yıldızlardan alınan bilgilerle yapılır. Bakılacak olan şahısların yıldız name içeriğine bakılarak, o şahıs hakkında geçmişte yaşadıkları bir takım olaylar veya gelecekte yaşaması olası olan olumlu yada olumsuz bilgiler açısından yorum yapılabilir.

Yıldız namede Arap Alfabesi

Ebced içerisinde esas olan kelimeler bu hususa göre numaralandırılır. Bu numara işlemleri yapıldıktan hemen sonra kelimelerin kısımlarına belli sayılar atanarak işleme devam edilir. Bir sonraki işlemde sayıların tam karşılığı bulunur ve şahısların yıldız name yorumları yapılır. Yıldız nameye bakabilmek için şahısların Arap alfabesini oldukça iyi bir şekilde bilmesi gerekiyor. Eğer bilinmezse yıldız name yorumu yapmaları söz konusu olamaz. Bir takım İnternet sayfalarında Türkçe karakterler aktif hale getirilerek, yıldız name bakılma işleminin nasıl yapılacağı yazılı oluyor. Ancak bu durum kesin bir doğru yanı yoktur. Çünkü Arap alfabesini bilmek bu işin en önemli şartlarından biridir.

Yıldızname Falına Nasıl Bakılır?

Kişiler doğum tarihini biliyorsa doğum tarihine bakmaları kolaylaşır. Ancak doğum tarihini bilmeyen kişiler olduğu için bu gibi durumlarda burçlarını bilmeleri yıldız name falına bakmaları için yeterli olacak.

Şahısların yıldızını bulabilmek için Ebced adı verilen hesap da ki yöntem de uygulanabilir. Çünkü burada her bir yıldızın bir burç karşılığı bulunur. Bu yol ile şahısların hastalıkları, talihleri hakkında detaylı bilgi sahipleri olabilirler. Ebced denilen olayı 3 (üç) çeşittir. Doğum tarihini veya kendini hangi burca yakın hissettiğini bilen kişiler yıldız name baktırma işlemlerini yapabilirler. Bu işlemler ücretli olduğu gibi ücretsiz olarak da yapılabiliyor.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection