Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Rüyalarınızın Anlatmak İstedikleri
© rafo/Fotolia

Rüyalarınızın Anlatmak İstedikleri

Rüya görmek insanlarda farklılık gösteren bir durum olsa da her insan her uyku esnasında mutlaka rüya görüyor. Her insan rüyalarını hatırlayamıyor. Hatırlanmaması bir kişinin rüya görmediği anlamına gelmez. Gün içerisinde yorulan bedenler derin uykuda çok net rüyalar görebileceği gibi uykudan uyandığında hatırlamadığı rüyaları da görebilir. Rüyaların yorumlanması insanlarda eski çağlardan bu yana merak konusu olan detaylar arasında. Her insana rüya yorumu yaptırılmayacağı gibi her ortamda da görülen rüyaların anlatılmaması üzerinde duruluyor. Rüyaların insanlara verdiği mesajların altında çok farklı etkiler bulunabiliyor. Kişinin yaşadığı hayatın bilinçaltına sirayet etmesi ile birlikte farklı nesneler rüya esnasında insanlara bir takım mesajlar gönderebiliyor.

Her İnsan Rüya Yorumlayabilir mi?

Eski insanlar rüyaların yorumlanması konusunda çok daha titiz davranıyorlar. Kadim zamanlardan bu yana rüyaların yorumlanması konusunda bilge kişilere başvuran insanlar günümüzde internet ortamındaki rüya tabiri sitelerinden yararlanıyorlar. Ancak bir rüyaya yazılan yorum herkesin rüyasını yorumlamada kullanılamaz. Bir nesne bir insanda tehlike sinyalleri verirken başka insanlarda mutlu bir haberin müjdesi olarak yorumlanabiliyor. Bu nedenle rüya yorumu yaptırmak için bu alanda ihtisas yapmış olan ve yıllarını astrolojiye adamış insanlardan yardım almak gerekiyor. Rüya yorumunda görülen her nesnenin bir anlamı var. Bu anlamlar kişinin psikolojik durumlarına göre de şekillenebiliyor. Bazı psikologlar da hastalarının sorunlarını anlayabilmek için gördükleri rüyaların detaylarına inebiliyorlar. Rüya yorumunda en hassas nokta ise bu yorumları herkesin yapmaması gerektiğidir.

Rüyalar Gelecekten Haber Veriyor mu?

Rüya yorumunda gelecekten haber verilmesi oldukça bilinen hadiselerden biridir. Ancak her rüya gelecekten haber vermez. Bazı rüyalar gün içerisinde yaşananların bilinçaltına yansımasından ibarettir. Bazı rüyalar ise haberci rüya olarak yorumlanır ve bu rüyalar geleceğe dair kişiye bazı olayların haberini verir. Ancak haberci rüyaları yorumlamak ustalık gerektiren konulardır. Kişi bu rüyaları çok zaman kendisi yorumlayamaz. Bu sebepten gelecekteki yaşananlara da engel olamaz. Falcı ya da medyum olarak hizmet veren insanlar sizleri bu konularda uyararak gelecekte başınıza gelebilecek olası durumlara karşı tedbir almanızı sağlayabilirler. Rüyaların yorumlanması ve yorumlanırken kullanılan kelimeler çok önemlidir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection