Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Astrolojide Melekler
© Lucianus/Fotolia

Astrolojide Melekler

Astroloji genel anlamı ile değerlendirecek olursak yıldızların, gezegenlerin ve uyduların hareketlerinin incelenmesiyle bilimsel sonuçlara ulaşarak bir takım kadim sonuçlara yol açması aydınlatmasıdır.

Değerlendirmiş olduğumuz burçlar başlı başına kendi içerisinde hem çok güçlü hem de çok zayıf özelliklere sahip olabiliyor. Güçlü olunan karakterlerin kendini iyiye yorması zayıf güçsüz olan karakterlerin kendini daha iyi yapabilmesine yardımcı olabilmektedir. Astroloji; bir çok yönüyle insanların kişiliğini insanlar arasında ki iletişim ilişki durumlarını ruhani değişimlerine göre davranış ve biçimlerini ön gördüren bir bilimdir.

Bu öngörü sayesinde bir çok işe hakim ve yeni yollar arama gibi şans olanaklarının olması astrolojinin mucizesindendir. Günlük hayat ve yaşantımızın içinde olan ve gizemli olan şeylerin kilidini açmak için yıllardan beri süregelen bu mucize saygı duyularak kullanılan bir gelenek olması nedeniyle bir çok din ve inançla bir ahenk uyumun da bir aradadır.

Melekler biz insanların doğumundan önce yanımızda olmaya başlayan dünyevi olaylarda gözü olmayan yanımızdan hiç ayrılmayan semai varlıklardır.

Baş melek ; bize özel olarak gelen koruyucu meleklerimiz ; sevgi, koruyuculuk, destek ve yardım için hep bizimle birliktelerdir. Bunun yanında içgüdüsel hissiyatlarımızda da bizlerin yanındadır. Bizleri en iyi şekilde korumak için varlardır.

Her baş meleğin kendine has özellikleri vardır ve burçlarla bir uyum içerisindedir.

Astrolojide Melekler : Burçların Baş Melekleri

1 - ) Koç burcunun baş meleği ariel meleğidir.

2 - ) Yengeç burcunun baş melek cebrail meleğidir.

3 - ) Terazi burcunun baş meleği jophiel meleğidir.

4 - ) Oğlak burcunun baş meleği azrail meleğidir.

5 - ) Boğa burcunun baş meleği chamuel meleğidir.

6 - ) Aslan burcunun baş meleği raziel meleğidir.

7 - ) Akrep burcunun baş meleği ceremayel meleğidir.

8 - ) Kova burcunun baş meleği uriel meleğidir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection