Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Yıldızname Yol Göstericidir
© pixel/Fotolia

Yıldızname Yol Göstericidir

İnsanların hayatlarında geçmiş zamanı anlatan ve aynı zamanda şimdiye ve geleceğe yönelik tahmin yapmayı sağlayan yıldızname bu tür bilgi verme yöntemleri arasında en kapsamlısıdır. Diğer fal türlerinden farklı olarak bakılması için herhangi bir araca ihtiyaç duyulmaz, uzaktan da bakılabilir. Osmanlı döneminde çok yaygın olan yıldızname İslam felsefesinde de canlılık göstermiştir. Günümüzde de çok kullanılan bu yöntemde önemli olan gerçekten bakabilen kişiyi bulmaktır.

Yıldızname Nasıl Bakılır?

Yıldızname uğraş ve emek gerektiren bir iştir. Kişinin doğum tarihi, ismi, doğum saati, anne adı, baba adı gibi kişisel bilgileri kullanılarak bakılan ve yorumlanan yıldızname kişinin doğumundan ölümüne dek başından geçecek olan önemli olayları belirtir. Baktıracak olan kişinin verdiği bilgiler doğrultusunda kuranda bulunan ayetlerle bakılır ve bu yüzden kişinin yaşamış olduğu ve yaşayacağı olumlu, olumsuz her konu açıkca bilinir. Baktıracak olan kişi eğer doğum tarihini ve saatini tam olarak bilmiyorsa ebced hesaplaması yapılır. Bu hesaplamada annesinin ve kendisinin isimlerinde bulunan harfler ebced rakam değerlerine göre toplanır ve onikiye bölünür. Çıkan rakam kişinin burcunu belirler. Yıldızname ayetlerle bakıldığından bir fal türü değildir.

Yıldızname Hangi Konularda Bilgi Verir?

Yıldızname ile kişi karakterini, doğduğu günden itibaren başına gelecek olan olumlu ve olumsuz olayları, hayatta elde edebileceği kazanımın ne şekilde olacağını ve kaynağını, ailesi ve yakın çevresi ile olan ilişkilerini, eğitim durumunu, çocuklarla olan ilişkisi ve  sahibi olacağı çocuk sayısını, nelerle ve ne tür işlerle uğraşacağını, geçireceği hastalıkları, evlenecek mi , kaç kere evlenecek, ilişkisi varsa partneriyle uyumu, uğurlu günü, sayısı, renkleri, taşı gibi bilgileri öğrenebilir.

Yıldızname İle Hayatımızdaki Sorunlar Cözülür Mü?

Yıldızname baktıran kişilerde bir olumsuzluk varsa ve bu olumsuzluk yaşam şeklini etkiliyorsa bu konularla ilgili çözümler açıklanır ve çözülmesi gerekiyorsa sorunun çözümü yapılır. Bazen baktıran kişinin bile bilmediği sıkıntılara çözüm bulunabilir. Yıldızname bu anlamda bir yol göstericidir. En sık uhrevi rahatsızlar ve aile içi huzursuzlukların çözümü için kullanılmaktadır. Yıldızname güvenilir bir yöntem olsa da yine de yıldıznameye baktıran kişinin başıma bu gelecek, bunu yaşayacağım diye kendini şartlandırarak yaşaması doğru değildir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection