Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Rüyaların Gerçek Anlamlarını Öğrenin
© cranach/Fotolia

Rüyaların Gerçek Anlamlarını Öğrenin

Rüyalar ve anlatmak istedikleri kadim uygarlıklardan yaşadığımız döneme kadar önemini kaybetmeyen görüntülerdir. İnsanlar uykuya daldıktan birkaç dakika sonra görmeye başladıkları rüyaların çözülmesi gereken birçok sırrı barındırdığı bir gerçektir. Rüyaların yorumlanması konusunda herkes aynı derece bilgi sahibi değildir. Eski zamanlardan bu yana hem bilim adamlarının hem de din adamlarının oldukça ilgisini çeken rüyaların yorumlanması derin bilgi gerektirdiği için uzun yıllar araştırmalara konu oluyor. Ancak rüyalar doğru yorumlandığında insanların ileride yaşanacaklara dair önlem alması sağlanıyor. Doğru ya da yanlış tabir insanların yaşantılarını önemli ölçüde etkileyebileceği için bu konuda yeteri kadar bilgi sahibi olmayan kişilere rüyaları açmak çok da doğru bir davranış olmayacaktır.

Rüyaları Kimler ve Nasıl Yorumlayabilir?

Rüyaların yaşandığı aleme misal alemi adı veriliyor. Kişi gördüğü tüm rüyaları bu alemde görüyor ve yaşıyor. Misal alemindeki bazı nesneler ya da olaylar gerçek dünya ile zıtlıklar oluşturabiliyor. Bazı rüyaların tersine yorumlanması da bundan kaynaklanıyor. Görünenler aslında göründüğü anlamı taşımıyor. Rüya tabirleri de böyle durumlarda ortaya çıkıyor. Her rüya göründüğü gibi yorumlanmıyor. Rüya yorumu bu konularda yeterli bilgiye sahip oldukları için sizlere gördüğünüz nesnelerin anlamlarını ve bunların sizin yaşantılarınız için neler ifade ettiğini net bir şekilde açıklayabilirler. Rüya tabiri konusunda insanın gerçekleri söyleyebilecek kadar tarafsız bir insan olması gerekiyor. Aksi halde yanlış yapılan rüya yorumları kişileri hayatta farklı alanlara sürükleyebiliyor.

Rüyalar Gelecekten Nasıl Haber Veriyor?

Gelecekten haber veren rüyalar kadar sadece gün içerisinde yaşanan bir olayın yansıması sayılabilecek kadar sıradan durumların yer aldığı rüyalar da vardır. Geleceğe dair haber ileten ve rüyayı gören kişiye yol gösteren rüyalar kişiler uykudan uyandıktan sonra gerçekten yaşanmışlık hissi verir. Bu rüyaları unutmak kolay değildir. Her şey açık ve nettir. Bazen anlatılmak istenen bir nesne aracılığı ile anlatılırken bazıları olaylar dizisi ile rüyaya sirayet eder. Misal aleminde kişinin gördüğü nesnenin gerçek yaşantıdaki nesne ile aynı anlamı içermiyor olabilir. Bu aşamada rüyayı yorumlayan kişi rüyada görülen nesnenin ne anlama geldiğini ve sizin bu durumda ne şekilde bir yol izlemeniz gerektiği konusunda sizlere fikir verebilir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection