Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Meleklerin Yardımıyla Yolunuza Işık Tutun
© rolffimages/Fotolia

Meleklerin Yardımıyla Yolunuza Işık Tutun

Kâinatın büyüklüğü ve sonsuzluğu esası biz insanları bu dünyada yalnız olmadığımız gerçekliğine ulaştırıyor. Böylesi büyük ve muazzam bir denge ile hareket eden galaksiler, yıldızlar ve gezegenler içinde insan kendine eşsiz bir yer olarak dünyayı bulmuştur. İnsanın benlik bilinci ve kendi kararlarını verebilme yetisi ise bizi bu dünyanın ötesinde yerlere ulaşmaya ve erişmeye iten sebepleri aramaya şartlandırır. Hem günlük hayatın sıkıntıları hem de çözümlemesi zor felsefi konuların araştırılması esasına dayanan ve bir gereklilik olarak orta çağdan beridir konuşulan astroloji ise günümüzde bilinmeyenleri sorgulama amacından dolayı aklın sınırlarını zorlayan gelişmeler kaydetmiştir. Böylesi muazzam özelliklerle donatılmış insanın da bu dünya da bir şeyleri gerçekleştirirken yardıma ihtiyacının olmaması hususu düşünülemezdi.

İnsanlara yardımcı olabilmek için evren herkese yol gösterici ve yardım edici özelliklere sahip olan melekler görevlendirmiştir. Önemli olan onlarla iletişime geçebilme kudretine sahip olabilmektir. Meleklerimiz her zaman biz insanların yanındadırlar ama birçok insan algısını gündelik telaşların cenderesi içinde doğaüstü olaylara kapatmış durumdadır. Meleklerin varlığını hissedebilmek ve onların yardımlarını alabilmek için ilk iş insan kendi içine dönmelidir. Kendini dinlemelidir. Astrologların duru görüş ya da duru ses olarak nitelediği yollarla onlar biz istediğimiz sürece bizimle iletişimdedirler zaten.

Duru Görüşe Sahip Olabilmek İçin Neler Yapılabilir?

Duru görüşe sahip olabilmenin ilk şartı istenilen şeylerin saf bir sevgi ve samimiyetle istenmesidir. Kalpten, gerçek bir ihlasla istenmelidir. Her görevin bir meleği vardır. Bunlara baş melekte denir. Bu dünyada insanlar için görevlendirilmiş öyle çok melek vardır ki sayısı akılda tutulamayacak kadar çoktur. Başlıca bilinenleri ise şunlardır. Azrail, Mikail, Rafael, Uriel, Raziel, Raguel gibi. Ve er birinin ayrı bir görevi ve aurası vardır. Duru görüşe sahip olanların büyük bölümü ilerleyen dönemlerde onları aura renkleri sayesinden gördüklerinde tanıyabilirler. Evet, insanlar onlarla yüz yüze karşılaşabilirler ama bunun için ciddi bir eğitim ve sabır gereklidir. Önemli olan onlardan bir şeyler talep ederken samimi olmaktır.

Meleklerden Nasıl Yardım İstenebilir?

Her meleğin bir görevi olduğu aşikârdır. İlk başlarda hepsini akılda tutmak zordur haliyle, bunun için en kolay yöntem baş melekler arasında en büyüğü olan Mikail ‘in adıyla yardım istemektir. O öyle büyük ve kudretlidir ki, gücü her şeye yeter. Mikail´in aurasının rengi mavidir. Astral seyahatin bir çeşidi olan rüya âleminde ilerleyen zamanlarda onu görmeniz de mümkündür. Bir hastalığınız için, sonuçlanmasını beklediğiniz bir iş, sınav vs. için ya da gönlünüzde olan birinin gerçek niyeti hakkında size bir şeyleri aşikâr edebilmesi için ona onun adıyla seslenerek yürekten neye ihtiyacınız olduğunu söylerseniz eğer o size bir işaret yollayarak sorunuza cevap verecektir. Tek yapılması gereken işaretlere açık olmaktır. Ya da iç ses denilen duru seslere, hiçbir şey boşuna değildir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection