Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Yıldızname İle Hayatınızdaki Dönüm Noktalarını Keşfedin
© Arid Ocean/Fotolia

Yıldızname İle Hayatınızdaki Dönüm Noktalarını Keşfedin

Pek çok kişi tarafından bilinen Yıldızname hakkında sık yapılan hatalardan biri de Yıldızname bir fal olarak düşünmektedir. Oysa yıldızname fal kadar basit anlamlar taşımaz. Bu nedenle de Yıldızname falında profesyonellik oldukça önemli bir yere sahiptir. Yıldızname kişilerin genel karakterinin çıkarılmasına yardımcı olur. Bu da kişilerin anne ve baba adları ile doğum yılı ve saatleri aracılığı ile yapılır. Yıldızname kişilerin hayatında önemli bilgileri içerdiğinden dolayı yol gösterici bir özelliğe de sahiptir.

Yıldızname kişilerin doğum ve ölümlerine kadar geçen süre hakkında detaylı bilgi vermektedir. Yıldızname falına bakılan kişi kadın ise baba isminin bilinmesi gerekir, erkek ise anne isminin bilinmesi gerekir. Yıldızname kişilerde büyü ya da cin gibi durumların söz konusu olup olmadığı hakkında da detaylı bilgi vermektedir. Yıldızname falına bakılması için öncelikle profesyonel kişilerden yardım almak gerekir. Kişiler kendi yılnıznamesine de bakabilirler. Fakat bu işlemi yapabilmek için yıldıznamedeki harfleri ve karşılığı olan kelimeleri iyi hesaplayabilmek gerekir.

Yıldızname Doğru Mudur?

Yıldnızname pek çok kişi tarafından bilinse de doğru olup olmadığı her zaman merak edilen bir konu olmuştur. Yıldızname profesyonel kişiler tarafından bakıldığında kişilerin karakter özellikleri hakkında bilgi verdiği gibi aynı zamanda kişilerin yakın çevreleri hakkında da bilgi vermektedir. Yıldızname falında kişilerin kardeşleri, anne ve babası hakkında da bilgi veren özelliklere sahiptir. Yıldızname falı aynı zamanda kişilerin inançları hakkında da bilgi vermektedir. Kişilerin başlarından kaç nikah geçeceği de yıldızname hakkında detaylı bilgi vermektedir.

Kişilerin yolculukları hakkında da yıldızname ile bilgi edinmek mümkündür. Yıldızname falı kişilerde büyü olup olmadığı hakkında da bilgi vermektedir. Eğer kişilerde büyü var ise bu durumda Yıldızname büyünün nasıl bozulması gerektiği ve nasıl işlemler uygulanması gerektiği hakkında da kişilere bir takım ipuçları verilmesine yardımcı olur. Yıldızname aracılığı ile kişiler koruyucu meleklerinin isimlerini de açıkça öğrenebilmektedir. Bunun yanı sıra cin gibi musallatların olup olmadığı var ise bu durumda ne yapılması gerektiği hakkında da Yıldnızname kişilere aşk ve iş yaşamı gibi konularda da yol gösterirler.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection