Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Haberci Rüyalar
© keller/Fotolia

Haberci Rüyalar

İnsan hayatının büyük bir bölümü uykuda geçerken uyku sırasında gördüğümüz rüyalar büyük bir önem taşıyor. Tarih boyunca rüya tabirleri üzerinde çok durulmuş olup günümüzde ise gelişen bilim ile birlikte araştırılmaya devam edilmektedir. Öyle ki tarihte bazı padişahlar rüyalarını yorumlaması için yanında uzman bulundurmuş, bazı savaş ve önemli kararlarını bu yorumlara göre almışlardır.

Rüyalar Gerçeği Yansıtır Mı?

Bazı kişilerin çeşitli mistik güçleri, güçlü sezgileri olduğu bir gerçektir. Bazı kişilere uyanıkken verilmiş olan bazı ilhamlar rüyada da semboller aracılığıyla veya doğrudan verilmiş olabilir. Bazen zihin, beden ve ruh rüyalar yoluyla iletişime geçer ve bu yolla haber verir. İnsanın kalbi ne kadar temiz ise gördüğü rüyaların gerçekliğinin de o derece fazla olacağına inanılır.

Her Rüya Yorumlanır Mı?

Rüyaların çeşitli türleri vardır. Yorgun olan ya da zihni sürekli bir şeyle meşgul olan kişilerin rüyası bu zihnindeki şeylerin etkisiyle görebileceği düşüncesiyle yorumlanmaz. Bazı rüyalar ise kabus ya da karabasan olarak adlandırılırlar. Bu rüyalar iyi başlayıp sonunda kötü bitebilir. Bu tür rüyalar yorumlansa dahi yorumlarını sinir doktorları veya psikanalistlerin yapması daha doğru olur. Sürekli görülmesi uzmana gidilmesini gerektirebilir. Bir başka tür olan rüyalarda ise her şey görüldüğü gibi gerçekleşir. Mesela uzun zamandır görmediği birini gören kişi gerçek hayatında da o kişiyle karşılaşabilir. Bu tür gerçek rüyalar çok dikkatli yorumlanmalıdır. En çok karşılaşılan rüya çeşidi ise uyuyan kişinin gördüğü olay ya da nesnelerin bazılarını hatırladığı rüyalardır. Yorumlanması gereken esas rüyalar bunlardır. Bu tür haber verici rüyalar gerçekten işi bilen kişiler tarafından doğru yorumlanmalıdır. Çünkü belirli bir nesne yada olay içeren bir rüyada genellikle o görülen nesne yada olay aslında başka bir şeyi simgeler. Aynı rüya farklı zamanda, farklı yerde ya da farklı kişi tarafından görülürse yorumu da farklı olur. Her insanın ruhu, manevi dünya anlayışı ve yaşamı farklı olduğu için ona göre yorumlanır. Rüya yorumu için tecrübeli ve uzman bir rüya yorumcusu bulmanız önemlidir. Rüyalarınızın geleceğinizden nasıl bir haber verdiğini daha doğru bir şekilde almak için de en önemli husus seçilecek yorumcunun bilgi ve birikiminin kalitesine dikkat etmektir.

Herkes Rüya Tabiri Yapabilir Mi?

Rüya tabir etmek Allah vergisi bir meziyet olup akıl ve mantık bunu yapmak için yeterli değildir. Rüyalar güzel ve düzgün yorumlayabilecek, işin ehli kişilere anlatılmalı, anlatılan kişiler öğüt verebilecek durumda ve merhametli olmalıdır. Rüyaları yorumlarken tarafsız olmak, karamsarlaşmamak gerekir. Piyasada bulunan her rüya tabiri kitabı ve benzeri şeylere itibar edilmemelidir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection