Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Melekler
© Avanne Troar/Fotolia

Melekler

Melekler hayatımızın her anında bulunmaktadır. Özellikle astrolojide insanlar meleklerden yardım istemektedir. Meleklerde yardım almak için kişiler isteklerinde çok yoğun oldukları bir anda kart seçerler ve seçtikleri karta göre isteklerine ve inançlarına yön verirler. Aşağıda bazı kartlar ve anlamları hakkında bilgi verilmiştir. Sizlerde isteklerinize ve geleceğinize yön vermek istiyorsanız bu kartlardan ve meleklerinden destek alabilirsiniz.

Sessiz Kal Kartı

Bu kart sizin sessiz kalmanıza yardımcı olan melektir. Bu kartın meleği Mikail´dir. Bu melek seçen kişilerin akılları karışmıştır ve kararsızdırlar. Bu kişiler hemen zihinlerini susturmalıdırlar ve bu süre içerisinde güzel şeylerin olacağına odaklanmalıdırlar. Kendi içlerindeki güzelliği ve gücü fark etmek için odaklanmalıdırlar.

Kabullen Kartı

Bu karttaki melek kişilerin hayatlarında kabullenemedikleri durumları kabullenmelerinde yardımcı olur. Bu karttaki baş melek Ceremeyaldir. Hayatınızdaki değişen durum ya da olayları yumuşak bir şekilde kabullenmenizde yardımcı olur.

İlişkiler Kartı

Bu kartın baş meleği Raguel´dir. İlişkilerinizin daha sağlıklı olmasına destek olur.

Duyarlılık Kartı


Bu kartın meleği Haniel´dir. Haniel bu kartı seçen kişilerin çevresine ve hayatındaki olaylara karşı daha duyarlı olmalarına yardımcı olur.

Liderlik Et Kartı


Bu karttaki melek kişilerin liderlik etmelerine yardımcı olan melektir. Bu kartın baş meleği Cebrail´dir. Bu melek kişilerin kendi içlerindeki güvenlerinin ortaya çıkmasında yardımcı olarak liderlik özelliklerinin artmasına destek olmaktadır.

Dengede Kal Kartı


Bu kart hayatınızdaki bütün fırtınalar rağmen durulmanız gerektiğini ve sakinliğini koruması gerektiğini vurgular. Bu kişi sakinlemek ve hayatını dengede tutmak için pozitif düşünmelidir. Böylece kendine, beynine ve kalbine güzel sinyaller göndererek dengelenmelidir.

Rehber Ol Kartı


Bu kartın anlamı seçen kişinin aslında yardımsever bir kişiliği olduğunu yansıtır. Bu kişiler çevrelerindeki kişilere yol gösterirler ve bir melek gibi herkese kucak açarlar.

Sabırlı Ol Kartı


Bu kartın baş meleği Cofiel´dir. Cofiel hayatınızdaki olayların olumlu yönde ilerlediğini bu yüzden sabırlı olmanız gerektiğini belirtir.

Mucize Kartı


Bu karta göre kişiler isteklerinden vazgeçmemeleridir. Yakın ya da uzak bir zamanda dileklerinin gerçekleşeceği bilincin olmalılardır ve asla isteklerinden vazgeçmemelilerdir. Ama bu süre zarfı içinde sabırlı olmaları gerekmektedir.

Aile Kartı


Kişilerin aileleri ile ilgili problemlerini çözmelerinde yardımcı olan melektir. Kişilerin aileleri ile mutlu zamanlar geçirmeleri için destekte bulunan melektir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection