Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Kısmet Kapalılığı
© Amir Kaljikovic/Fotolia

Kısmet Kapalılığı

Kısmet bizim hayatımızda payımıza düşenleri yaşamamız demektir. Hayat içerinde bir çok zorlu yoldan geçerken kısmet sözcüğünü kullanırız. Peki kısmetinizin kapalı olduğunu düşünüyorsanız ne yapmalısınız?

Nasıl Açılır?

Yaptığınız işlerde belli bir sonuca varamıyor neye elime atsam kuruyor gibi sözcükleri kullanıyorsanız kısmetinizin kapalı olma ihtimali yüksektir. Siz elinizden geleni yapıp, çabalayıp, uğraşıp hala bir işte, aşkta, arkadaşlıkta başarılı olamıyorsanız demek ki siz de kapalı olan kısmet mevcuttur. Peki bu durumda ne yapılmalıdır?

Aslında insanlar bunun için birçok çare düşünmüştür. Fal baktırmak, büyü yaptırmak, dua okumak gibi. Kısmeti kapalı olan kişi ya da böyle olduğunu düşünen kişi bu işin ehli insanlarla görüşmeli ve buna bir çare bulmalıdır. Her şeyin bir çaresi olduğu gibi bunun da bir çaresini bulmak mümkündür. Hayatının bu zorlu yollarında karşımıza çok fazla sorun çıkmıştır ve hayat sürdüğü sürece de çıkacaktır. Kısmet kapalılığıyla yola devam etmek kimse için bir fayda getirmez. Nasıl açılacağını herkesin bilmediği bu yöntemi uygulamak bir çok işlem gerektiren ve yol gösteren şey için ilk önce sorunun ne olduğu bulunmalı, kısmet neden kapalı o çözülmelidir.

Sorun bulunduktan sonra yapılacak işlemlere karar verilir. Yapılacak işi yapan kişi karşındakinin duygu yoğunluğunu hissetmeli ve ona göre işlemlerini yapmalıdır. Belli bir sıra isteyen bu yöntem bazen hemen etkisini göstereceği gibi bazen de zaman alan bir süreç ister. Zamanla etkisini göstermeye başladıkça kişi kısmetinin açıldığını farkına varıp hayata daha sıkı sarılmaya başlayabilir. İşin özü kısmet açma işlemi için gerekli bilye sahip kişilere başvurmak sizin için en faydalısı olacaktır. Daha sonra hayat size elinizde pusula varmışçasına istediğiniz şeylerin yerine gelmesine yardımcı olacaktır.

Bağlı olan kısmeti açmak karşınızdaki kadar sizin de özverinize bağlıdır. Ne kadar çok ister ve güvenir, inanırsanız yapılan işlemlerin etkisi o kadar kuvvetli olur. Kuvvetli olan bu yöntemlerin uygulanmasında hiç bir aşama atlanmamalı her şey en ince ayrıntısıyla tek tek uygulanmalıdır ki kısmetiniz o kadar kuvvetli ve tez açılabilsin. Atlanılan şeyler olduğunda emin olun ki bazı aksaklıklar meydana gelecektir. Bu yüzden bu yöntemleri uygularken aşamalara dikkat etmeye ve bütün benliğinizle inanmaya dikkat ediniz. Bütün etki bu yolların olmasıyla gerçekleşecektir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection