Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Yıldızname İle Geleceğinizi Öğrenin
© maystra/Fotolia

Yıldızname İle Geleceğinizi Öğrenin

Yıldızname; geleceğinizi öğrenmek ile ilgili bir tahmin yürütme sistemidir. Kişinin doğduğu tarih, doğum saati, adı, soyadı gibi kişisel bilgilerinden faydalanılarak bakılan ve yorum yapılan bir nevi fal yorumlama tekniğidir. Yıldıznamesine bakılan kişinin doğduğu andan itibaren ölene kadar başına gelecek olaylar görülür ve yorumlanır. Tamamen kişinin hayatı ile ilgili yorumlar yapılır. Yıldızname bir tahmin yürütmedir, yorumlamadır fakat kesinlikle falla karıştırılmamalıdır. Falda sadece yorum ve tahmin yürütülür, yıldıznamede ise kesin bilgiler verilebilir. Herkes yıldıznameye bakamaz, bu işi yapmak için bir yetenek ve bilgi birikimi olması, ciddi bir iştir ve ciddiyetle yorumlanması gerekir. Bu işte gelecek görülür ve yönlendirmek için de bazı işlemler yapılabilir.

Geleceğinize Yön Verin

Yıldızname baktırarak ileri ki yaşamınızda neler yaşayacağınıza dair bilgiler edinebilirsiniz. Bu bilgiler ışığında nasıl davranmanız gerektiğine yön verebilir ve tedbirli olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda neler yaşayacaksınız, nasıl bir eğitim hayatınız olacak, nasıl bir işte çalışacaksınız, kimle evleneceksiniz her biri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sizin hayatınıza girecek kişiler sizin için olumlu mu olacak, olumsuz mu olacak, başınıza neler getirecek hepsini görebilirsiniz. Yetkin kişilerin baktığı yıldıznamelerde gerçek anlamda geleceğinizi görebilirsiniz.

Başınıza Neler Gelecek Yıldıznameden Öğrenin

Yaşamınız boyunca neler yaşayacaksınız, hastalıklar, sevinçler, üzüntüler, ölümler, başarılar yıldıznamenizde görünüyor. Doğduğunuz tarih ve saat sizin geleceğinizi belirlemede önemli bir etkendir. Yıldızname, sizin doğum tarihiniz ve saatiniz öğrenilerek bakıldığı için alnınıza yazılan kaderinizi görebiliyorsunuz. Öğrendiğiniz bilgiler ışığında önlem alıp, yaşayacağınız kötü olaylardan kurtulabilirsiniz. Evlenecek misiniz, çocuklarınız olacak mı, kaç yaşına kadar yaşayacaksınız, aile hayatınız nasıl olacak, iş hayatınız nasıl olacak size yol gösterir.

Yıldızname ile kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz çünkü neler yaşayacağınızı bilmeniz, hayatınıza yön vermede size ışık tutabilir. Evleneceğiniz kişiyi seçerken iyi biri olmasına dikkat edersiniz, nasıl biriyle evleneceğiniz konusunda fikir sahibi olursanız daha doğru seçimler yapabilirsiniz. İş hayatınızı size gösteren bir yıldızname ile önünüze çıkan iş fırsatlarını değerlendirirken doğru kararlar verebilirsiniz. İnsanlar bazı durumlarda ayağına gelen fırsatları değerlendirmek konusunda korkabiliyor, ama sonucunu bilirse korkusuzca hareket edip çok iyi bir hayata kavuşabilir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection