Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Rüya geleceğin habercisi
© fergregory/Fotolia

Rüya geleceğin habercisi

Rüya, uyku halindeyken görünen gerçekleşmesi muhtemel olan düşlerdir. Genellikle gün içinde bilinç altına atılan durumların dışavurumudur. Sabaha kadar birçok rüya görünüyor fakat hatırlanan özellikle derin uykuya geçmeden önce görünen rüyalardır. Hep akıldaki rüyalar sabaha karşı olan yani en son görünen rüyadır. Saatlerce aynı rüya görüldüğü zannedilir oysaki rüyalar çok kısa sürelidir.

Rüya Türleri

Günün yorgunluğundan kaynaklanan yatar yatmaz uyuma: Kişi başını yastığa koyduğu gibi uyur ve gözleri oynamaya başlar, kişinin uyuduğu buradan anlaşılıyor. Bu kişiler genelde rüya görmediği gibi görse de hatırlamıyor.

Yorgun ve sürekli bir şeye adapte olma sonucu görülen rüya: Takılı kalınan unsur ile ilgili rüya gören kişilerin rüyasını yorumlamak pek yerinde olmadığı gibi kişiye doğru bilgiler vermiyor. Bu rüya türleri genellikle izlediği dizi ve filmle ilgili akılda kalan sahnelerden oluşuyor.

Korkulu rüyalar, çoğunlukla kişi rüyasında bilinç altındaki korkularının yansımasını görür uyanmaya çalışır fakat uyanamaz bu rüya tipini sinirleri bozulma noktasına gelen insanlar oldukça sık görürler.

Bazı insanların kalp gözü, sezgileri çok açıktır. Bu kişilerin gördüğü rüyalar olduğu gibi çıkar, bu oldukça kıymetli ve dikkatli yorumlanması gereken rüyalardır.

Rüya Yorumlama

Rüya yorumu için rüyanın hatırlanması gerekir ve ne yazık ki çoğu kişi uyandığında hatırladığı rüyasını bir süre sonra hatırlamaz olur. Böyle bir durumu çok sık yaşayan kişiler uyanır uyanmaz rüyasını yazmalı ya da ses kaydı yapmalı. Rüya yorumlarken mutlaka kişinin rüyasını dikkatlice dinledikten sonra rüyanın ana teması belirlenip, bütünü görmek gerekiyor. Kişinin bilinçaltına ittikleri ya da farkında olmadan bilinçaltına gömdüğü şeyleri çoğu zaman rüya olarak gördüğünü unutmamalı ve rüyayı yorumlarken kişinin inanç seviyesine, manevi değerlerine ve duygu dünyasına dikkat edilmeli. Kişi asla karamsarlaştırılmamalı, daima objektif yorumlar yapılmalı ve rüyayı değerlendirirken olayın bütününe bakarak yorumlar yapılıyor olmalıdır, rüyalar gelecekten çok bugünü anlatır. Ancak biliyoruz ki geleceği ortaya çıkaran bugünler olduğu için rüyalar gelecekten bize bilgi verme niteliği de taşıyor. Bize iş, aşk, eğitim, sağlık gibi her konuda gizli mesaj, nasıl kararlar almak gerektiği ile ilgili fikirler veriyor. Verdiği mesajı doğru algılayabilmek önemlidir.

Her zaman etrafta rüya yorumu yapacak birini bulamak zor olduğundan rüyalardaki eylemlerin ya da görünen nesnelerin tanımını yapan kitaplardan bakarak fikir ediniliyor. Rüyada görülen nesnelerin anlamını tarif edip rüyanın bütününü algılama imkanı vermediği için kitaptan çıkarım yapmak doğruyu pek yansıtmıyor olacaktır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection