Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Melekler
© cranach/Fotolia

Melekler

Astrolojiye göre her bir bireyin kendisine ait bir burcu bulunmaktadır. Bu burçlar kişilerin karakterleri, özellikleri ve gelecekteki yaşayacakları olayları bilmelerinde yardımcı olmaktadır. Her bir burcu kendisine ait ayrı bir baş meleği bulunmaktadır. Bu on iki farklı baş meleğin on iki farklı görevi vardır. Her bir melek kendisine bağlı olan burçlardaki kişilere farklı şekillerde yardımcı olmaktadırlar. Her burcun farklı bir meleği olmasına rağmen kişiler kendi ihtiyaçlarına göre farklı bir burçtaki melekten yardım isteyebilmektedir.

Melekler ve Elementleri

Meleklerin bulunduğu farklı elementler vardır. Bu elementler gökyüzündeki gezegenlerin uyumu ile ve burçların ilişkileri ile belirlenmektedir. Bu melekler, bağlı oldukları elementler ve burçlar aşağıda belirtilmiştir.

Mikail meleği Ateş´tir - (Koç, Aslan ve Yay burçları bu grupta bulunmaktadır.)
Cebrail meleği Su´dur - (Yengeç, Akrep ve Balık burçları bu grupta bulunmaktadır.)
İsrafil (Rafael) meleği Hava´dır. - (İkizler, Terazi ve Kova burçları bu grupta bulunmaktadır.)
Uriel melek Toprak´tır. - (Boğa, Başak ve Oğlak burçları bu grupta bulunmaktadır.)

Melekler ve Kartlar İle Geleceğinize Yön Verin

Meleklerin ilişkili olduğu kartların farklı anlamları vardır. Bu anlamlara göre kişiler meleklerden yardım istemektedirler. Aşağıda kartlar ve anlamları hakkında bilgi verilmektedir.

Kararlı Ol Kartı: Bu karta göre kişi karalı olmalıdır. Doğru adımlar attığının farkında olarak sabretmeli ve ulaşacağı sonucu beklemelidir. Kişi hayallerinin beklediğinden daha çabuk gerçekleştiğinin farkında olmalı ve sabretmelidir.

Mucize Bekle Kartı: Bu kart kişinin isteğinin bir mucize ile gerçekleşeceğini belirtmektedir. İsteğinin bir şekilde gerçekleşeceği ve bunun için zamana ihtiyacı olduğu anlamı ortaya çıkmaktadır. Kişi mucizenin gerçekleşeceği günü sabırlı bir şekilde beklemelidir ve dileğinden vazgeçmemelidir.

Rüyalarına Bak Kartı: Kendisine bu kart çıkan bir kişi dileği ya da istediği her ne ise bu dileği ya da isteğinin gerçekleşmesi için rüyalarından destek alması gerektiği anlamı çıkmaktadır. Kişi gördüğü rüyalar neticesinde yapması ya da uygulaması gereken yöntemi belirlemelidir.

Başarı Kartı: Bu kart kişinin her şekilde başarıya ulaştığını hatta başarıya doymadığını belirtmektedir. Bu karta sahip bir kişi rahatlıkla her işte başarılı olacağı sonucuna ulaşmaktadır.

Birçok kişi bu ve bunlara benzer kartlar ile meleklerden yardım almaktadırlar.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection