Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Kapalı Kısmetler
© rcocchieri/Fotolia

Kapalı Kısmetler

Kapalı kısmet günümüz insanının başlıca sorunlarından biridir. Hangi işi yapmaya çalışsanız o iş olmamakta, bir ilişkiye başlasanız anlamadığınız bir şekilde son bulmakta, arkadaşlarınızla aranız bozulmakta, iş çevrenizde sorunlar yaşamaktaysanız kısmet kapalılığı sizin içinde söz konusu olabilir. Pek çok sorunu da beraberinde getiren bu durum insan hayatını zora soktuğu gibi bazen de yaşanılmaz bir hal alabilir. Kişi hayata karşı negatif bakma, içinden bir şey yapmak gibi şeylerin gelmemesi ya da nasıl olsa sonu belli diye bir ilişkiye başlamama gibi duygular içerisine girebilir. Bu da hayatı dondurmak gibi bir şeydir. Oysaki hayat önümüzden bir nehir gibi akıp giderken hayatı dondurmak mümkün değildir. Bu durumda ne yapmalıyız?

Kısmet nasıl açılır?

Bu sorunun cevabını pek çok kaynaktan aramışsınızdır. Size türlü yöntemlerde sunulmuş olabilir. İnsanın kısmet kapalılığını bir çok nedeni vardır. İlk yapılması gereken kısmet açma ve kısmet neden kapalı bunun bulunmasıdır. Ana neden bulunduktan sonra güvenilir işini düzgün yapan kişilerin kısmet çözmeyi başardığı bir gerçektir. Ana neden saptandıktan sonra bunu için yapılacak işlemler belirlenmelidir. Belirlenen işlemler öyle sıradan herkesin yapabileceği şeylere sahip değildir. Bunu yapabilmek için bu ilmi iyi bilmeli iyi uygulamalıdır. Karşınızdaki insanı anladığınızı hissettirmeniz de bunun gerekliliklerinden bir tanesidir.

Anlaşıldığını hisseden kişi size kendini daha çok açacak ve yapılan işlemin etkisi daha kısa sürede ortaya çıkacaktır. Bu süre bazen hemen bazen de haftalar alabilir. Burada önemli olan şey sizin yapılan işlemi en ince ayrıntısına kadar uygulamanız ve olacağına olan inancınızı sürekli güçlü tutmanızdır. Hayatta çözümsüz hiçbir şey olamadığı gibi bunun da çözümü vardır. Kendinizi güvenilir kişilere emanet ettiğiniz sürece hayatınızın rayına oturduğunu görecek ve kısmet kapalılığı derdinizin son bulduğunu göreceksiniz.

Bu sayede hayata daha iyimser gözlerle bakmaya başlayacak işlerinizin daha bir yolunda olduğunu da göreceksiniz. Kişi hayata ne kadar pozitif bakarsa kısmeti de o kadar daha çabuk ve kolay açılır. Bunun için en güvendiğiniz kişiye kısmeti açtırma işlemini yaptırmalısınız ki yaşam sizin için daha iyi bir hal alsın. Kısmet bağlılığı bir sorun olmaktan çıkıp sizin için her şey daha kolay olsun istiyorsanız yöntemi bilen kişilere danışmalı ve en uygun yöntemi kendine uygulatmalısınız.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection