Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Kahve Falı Baktırarak Aşk Hayatınızı Yönetin
© Patty/Fotolia

Kahve Falı Baktırarak Aşk Hayatınızı Yönetin

İçinizdeki dertler birike birike gidiyorsa eğer hemen harika bir kahve falı baktırarak bu gidişata dur deyin. Uzman bir kişiye fal baktırmak ve aklınızı kurcalayan sıkıntılı soru işaretlerinden kurtulmak istemez misiniz? Gündelik yaşamınızda olumsuzlukları kendi üzerine çeken ve her an elektrik hattı gibi negatif bir enerji ile dolaşan hanımlar için kurtuluş yolu en yakın arkadaşınızı da yanınıza alarak kahvenizi yudumlayıp, hayatınızda ne dolaplar dönüyor, kim kiminle, sizi nerede çekiştiriyor, eski sevgiliniz şu an sizin hakkınızda ne düşünüyor gibi soruların yanıtını falcınızdan öğrenmek olacaktır. Siz ve arkadaşınız uzman fal yorumlarından kendinize pay biçerken, aşk hayatınıza bir anda hiç olmadığı kadar büyük bir heyecan katan fal yorumları sayesinde her şey olduğundan daha harika gitmeye başlayacak.

Geleceğinizi Şekillendirin

Seviliniz ile ilgili bilmediğiniz, eşinizin hiç bilmediğiniz ya da şüphelendiğiniz bazı huyları ile ilgili anahtar kelimeleri öğreneceğiniz fal deneyiminden sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Akıllı her kadının yapacağı gibi ipleri elinize almanın artık vakti geldi. Hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız. Kaldığınız yerden devam edin ve geleceğinizi kendiniz şekillendirin. Kısmetinize kimsenin engel olmasına engel olmasına izin vermeyerek falınızda karşınıza çıkan mesajları iyi yorumlayın. Göreceksiniz ki o andan sonra yaşamınızı olumsuz etkileyen her şeyden hızla kurtulup, arınacaksınız. Dertleriniz bir bir ortadan kalkacak ve kendinizi çok hafiflemiş hissedeceksiniz.

Stresten Uzak Pozitif Bir Enerji Saçın

Fal baktırmak istediğinizde size verilen bilgiler hayatınızın gidişatını olumlu yönde etkilemeye başladı bile. Artık sevilinizin sizden ne istediğini biliyorsunuz ya da eşinizin sizden ne beklentisi olduğunu, hangi arkadaşınızın üzerinizde negatif bir elektrik bıraktığını şimdi anlayabiliyorsunuz. Tüm bu ayrıntılar sayesinde gününüz ve aşk hayatınız, ikili ilişkileriniz daha önce olmadığı kadar yolunda gidecek. Korkularınızdan ve de kuşkularınızdan sıyrılarak onların hepsini bir kenara bırakın. Sevgiliniz ile eşiniz ile enerjinizi boş leylere harcamak yerine geleceğinizi şekillendirecek olan kararlar aşamasında iyi bir analiz yapın. Falınızda çıkan tarihlerden önce ya da sonra nasıl davranmanız gerektiği konusunda bir beyin fırtınası yaparak kontrollü hareket edin. Hem iş hayatınız, hem aşk hayatınız, evlilik hayatınız, aile hayatınız, okul yaşamınız düzene girsin.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection