Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Fala inanma, falsızda kalma!
© Gennadiy Poznyakov/Fotolia

Fala inanma, falsızda kalma!

Çeşitli fallar, büyüler ve gelecek haber edinme gibi bilgiler ile bizleri her zaman aydınlatan ve yanımızda olan sevgili medyumlar aslında bizlerin dert ortağı olan kişilerdir. Hayatımızda gerçekleşecek veya gerçekleşmesi beklenen olayları bizlere tüm gerçeği ile aktaran dert ortağı medyumlar aslında sizlerin hislerini hissederek nasıl bir yol izlemelisiniz bunlarıda sizlere aktarmayı ihmal etmiyor!

Fal, binlerce yıldır insanların geleceğini tahmin etmeye çalıştığı veya bugününün daha verimli geçmesini sağlamak amacıyla, çeşitli araç gereçler kullanılarak yapılan bir tür tahmin oyunudur. Tahminlere göre ilk fal, insanların hava durumunu tahmin etmeye çalışmasıyla bulunmuştur. Eğer hava durumu bilinirse ona göre ekim yapılacak, böylelikle ekilen hasatlar en az zararla kurtulabilecekti.

Günümüzde Fal

El falı, göz falı, kahve falı, tarot-kart falları gibi yüzlerce çeşidi bulunmakta. Ve bu fallar için binlerce kilometre yol gelip geleceğini biraz olsun bilebilmek için bu işle uğraşan bir falcıya geliyorlar. İşinde gerçek anlamda çok başarılı olan falcıların yanış ıra, her sektör gibi falcılıkta risklerle dolu. Kendini falcı olarak tanıtan birine binlerce liranızı kaptırabilirsiniz. Referans almaya özen gösterin. Gerçekten çok başarılı falcılar mevcut.

Ön yargılarınızı silin, deneyin!

Fal ve fal çeşitleri hakkında duyduğunuz kulaktan dolma bilgileri unutun. Denemekten kime zarar gelmiş? Sadece bir kez deneyin. Ancak bu denemeyi yaparken kime güvendiğinizi, kimle iletişim kurduğunuza çok dikkat etmelisiniz. Birkaç lira az vermek için tüm bilgilerinizi tanımadığınız insanlara teslim etmeyin. Medyumların bizlerin dert ortağı olduğunuda asla unutmamak gerekir. Geleceğimizden çeşitli bilgiler ile bizleri aydınlatan medyumlar hem hayatımızın hem de geleceğimizin dert ortağı kişilerdir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection