Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
İçinize Cin Kaçmamış Olabilir
© DBPics/Fotolia

İçinize Cin Kaçmamış Olabilir

Kötülükler ile baş edebilmek herkesin yapabileceği bir şey değildir. İnsanın kudreti bazı durumlarda yetemeyebiliyor. Karşılaşılan zor duruma karşı akılcı bir tepki veremeden yaşamaya devam etmekte bir hayli zor geliyor insana. Bütün bu olumsuzlukları, kendinizi eve kapatma isteğinizi, evde geçirdiğiniz o sıkıntılı bunalımlı hallerinizi ve bunları hatırladıkça tekrar girdiğiniz bunalımların birçok sebebi olabilir.

Kendinize göre çeşitli yöntemler geliştirmiş olabilirsiniz. Bazen evin içinde boşluğa bakarak, yüksek bir tepeden şehri izleyerek, sakince kitap okuyarak ya da diğer özel metotlarınızla kendinizi sakinleştirebiliyorsunuz. Eğer bunları yapabilen insanlardan değilseniz dahi paniğe kapılmanıza gerek yok. Uzman bir kişiden alacağınız destek ile her şey daha da kolaylaşıyor.

Cinlerin Varlığı ve Tedavi Yöntemleri

Cinler var olduğu tarihten bu yana hep anlatılır. Buna dair çok fazla hikâye anlatıldı. Hepsini içiniz ürpererek dinlediğinizi, hepsinden korktuğunuzu, rüyalarınıza girdiği aşikârdır. Bazı kişiler bu özel durumlarını aileleri ile paylaştıktan sonra ya bir hocaya gitmeye ya da civarda varsa iyi üfleyen bir kişiden yardım medet umarlar. En başta bunların hepsinin birer hurafe olduğunu belirtelim. İçinde olduğunuz bu durumdan kurtulmanın tek koşulu psikolojik bir destek ve hatta sinirsel bir durumdan oluşması ihtimali içinse bu yönde yapılacak tetkikler ile detaylı bir yöntem uygulanmalıdır. Sorunun tek kaynağı kesinlikle bedeninizdedir. Bunun dışında ikinci bir kişide ya da bilinmez bir ruhani güçte değildir.

Doktor gözetiminde olduğunuz süreç içerisinde beraberinde ailenizin ve arkadaşlarınızın size göstereceği yakınlığa da ihtiyacınız olacak mutlu günler geçirmek sizi bu dertleri hepsinden kurtarıyor. Kendinizi heba etmeden hırpalamadan sakince bu süreci atlatmak elinizde.

Sağlıklı Düşünerek Kurtulmak

Toplumun genel geçer bir tarz ile kabul ettiği bu cinler meselesini de bilimin ışığında araştırdığınızda aslında böyle bir durumun kati suret ile var olmadığını, var olan bu içsel sıkıntınızın, gördüğünüz garip şeylerin, sizi rahatsız eden varlıkların aslında gerçek olmadığını, aklınızın çeşitli sinirsel rahatsızlıklarınız doğrultusunda size oynadığı bir oyun olarak tanımlarsanız sizin için her şey daha kolay olacaktır. Kendinizi boş yere üzmeyin ve bir doktora başvurun.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection