Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Rüyalar Ne Anlatır?
© Nicole Steinbichler/Fotolia

Rüyalar Ne Anlatır?

Rüyalar kimi zaman tüm gün bizi etkisi altına alır kimi zamanda hatırlamakta güçlük çekeriz. Rüya günlük hayatta etkilendiğimiz bir olay, geçmişten gelen travmatik durumlar veya fobilerimizin neden olduğu bilinç altına yerleşmiş olgulardan kaynaklıdır. Yorgun veya yoğun bir günün sonunda uyulan uyku esnasında olguların ana merkeze ulaşması ile harmanlanarak görülen hayal ürünleridir. Rüyaların çoğunluğu unutulmaktadır. Sadece üzen veya çok etkileyen hayaller hatırlanmaktadır.

Rüya Gelecekten Haber Verir Mi?

Çoğu insan rüyalarını gelecekten iyi veya kötü haber alma olarak görmektedir. Hatta dini boyutta bir işin hayırlı olup olmadığı veya sonuçlarının nasıl olacağını öğrenmek için istihareye yatılıp görülen rüya yorumlanır.

Rüya Yorumları Ve Çeşitleri Nelerdir?

Rüyalarda görülen imgeler çeşitli olarak yorumlanmaya ve içindeki mesajı öğrenilmeye çalışılmaktadır. Rüya yorumu yapılır iken tarafsız olmak, duyguları karıştırmamak ve karamsarlığa düşmeden yapılmalıdır. Rüyanın yorumu için kalkar kazmaz rüya unutulmadan baştan sona hatırlanan ne var ise yazılmalıdır. Rüya yorumları için kaynak kitaplar çok fazladır. Dini yorumlar ve güncel yorumlar için çok farklı kitaplar bulunmaktadır. Örneğin rüyada kedi görmenin dini yorumu hizmetçi, hırs, düşmanlık, keder ve hüzündür. Güncel rüya yorumda ise kedi görmek çocuk sahibi olmaya, evli ise eşten kaynaklanacak sıkıntıya, bekar bir kadın iseniz laubali, samimiyetsiz, iki yüzlü erkeğe yorumlanmaktadır.

Rüyaların Türleri Nelerdir?

İlk tür rüya günlük hayatta yapılan işler, toplantı konuları, televizyon veya sinemadaki filmler gibi konuları rüyada tekrar görmek bilinç altınıza yer edinilen konular olduğu için yorumlanmazlar. İkinci bir rüya türü kabuslardır. Güzel başlayan kişini hoşuna giden olayların bulunduğu rüya aniden dehşete veya korkuya sürükleyen, şekillerin değişerek kötüye dönüşmesi ile görülen rüyalardır. Bu tarz rüyalar kişinin sinirlerinin bozulduğunu göstermektedir. Sık sık bu tarz rüyalar görülüyor ise bir doktora müracaat edilmelidir. Bu tarz rüyaları psikologlar veya psikiyatr doktorlar tarafından yorumlanır. Gerekli olduğunda yine aynı kişiler vasıtası ile tanı ve tedavi olunur. Üçün tür rüyalar ise ne ve nasıl görüldü ise aynı şekilde çıkan rüyalardır. Bu tarz rüyalar genellik ile sezgi gücü yüksek olan ve medyumlar tarafından görülen rüyalardır. Dördüncü rüya ise her insanın gördüğü rüyalardır. Bu rüyalar hatırlanıyor ise yorumlanır. Yapılan yorumlar ile kişiye gelecek veya geçmiş ile ilgili bilgi verildiği düşünülen rüyalardır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection