Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
İçinizdeki Işığı Keşfetmek İçin Meleklerinize Seslenin
© Sandra Mora/Fotolia

İçinizdeki Işığı Keşfetmek İçin Meleklerinize Seslenin

İnsanoğlunun tarih sahnesinde varoluşundan bu yana merak ettiği ve sorguladığı kadim soruların başında ‘´Bu dünyada yalnız mıyız?´´ cümlesi gelir. Kimileri buna kendi başına net bir cevap bulurken, kimileri de cevaplara sahip olan insanların önderliğinde kendi cevaplarını arama yoluna başvururlar. Tarot kartlarına baktırmak, kahve falı baktırmak, su falı baktırmak, fizik ötesi varlıklar ile iletişim halindeki insanlardan yardım dilenmek bunların başında gelenleridir. Binlerce yıldan sonra fark ettiğimiz bir gerçek var ki, o da bu dünya da hatta evrende yalnız olmadığımızdır. Karşılaşılan sıkıntılar, cevabı merak edilen sorular, çıkmaz yollar, bunların hepsi için bir çözüm yolu muhakkak bulunabilir. Önemli olan nasıl, ne şekilde ve nereden yardım isteyeceğimizdir. Her şey insanların içindeki öz benliklerinde gizli aslında, gerçek var oluş ışığı ve sevgi insanlara birçok şeyin cevabını bulabilme gücü veriyor. Yardımı ve çözümü isteyeceğimiz kapıların arkasında melekler hepimizi bekliyorlar aslında. Tüm cevaplara sahip olan baş melekler ve onların yardımları insanların hizmetinde, sadece istemeyi bilmek gerekir.

Baş Melekler Kimlerdir?

İnsanlar fark etmeseler de hepsinin yardımına koşan, onları sürekli koruyan ve sürekli yanlarında olan melekleri vardır. Önemli olan onların bizlere ne şekilde yardımda bulunduklarını fark edebilmektedir. Kimi zaman bir iç ses, kimi zaman fiziksel bir işaret ile melekler insanlara yardımda bulunurlar. Önemli olan bunları görmeye yarayan duru görüşü geliştirmektir. Duru görüş bir şeylerin saf bir sevgi ile istenilmesi sayesinde gelişen insani bir yetidir. İnsanın sevgiyi istemesi ve buna kalbini açması yeterli olacaktır. Önemli bazı baş melekler vardır evrende. Bunların başlıcaları, baş melek Mikail, baş melek Cebrail, baş melek Uriel, baş melek Azrail, baş melek Raguel, baş melek Ceremayel´dir.

Baş Melekler Neler Yaparlar?

Baş melekelerin hepsi bu dünya insanlara yardım etmek için bulunurlar. Önemli olan onlardan nasıl yardım isteneceğidir. Baş melek Cebrail ve Mikail´den her konuda yardım istenebilir. Tek yapılması gereken onların isimleri kalpten ve gerçekten istenerek zikredilmesi ve istenilen şeyin söylenmesidir. Önemli olan saf sevgidir, her şeyi saf bir sevgi ile istemek yeterli olacaktır. İster kendimiz için, istersek de sevdiklerimiz için bir istekte bulunabiliriz. Baş melek Uriel hatalıklar konusunda başvurulması gereken melektir. Baş melek Azrail geçmiş yaşam ve ölmüş sevdiklerimiz için başvurulan melek, baş melek Raguel hayatın anlamı ile ilgili çıkmazlar başvurulabilecek melektir. Baş melek Raguel ise küçük değişimlerin, doğumların ve ölümlerin meleğidir. Ona da bu konuda başvurulabilir. Önemli olan ne isteneceği ya da kimden isteneceği değildir. İstenilen şeylerin kalpten ve yürekten, inanılarak istenmesidir. Her şey böylece yavaş yavaş yerine oturacaktır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection