Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Şans ve Kısmet Açmak İçin Neler Yapılmalı?
© Andrey Yanovskiy/Fotolia

Şans ve Kısmet Açmak İçin Neler Yapılmalı?

Bazı insanların şanssızlıkları alıp başını gitmiş bir durumdur. Kendilerini bu konuda hiç bir şekilde telkin etmeyen bay ve bayanların bu durumu etrafındaki insanları, yakınlarını ve de ailelerinin canını sıkan bir durum halini almış olabilir. Bu durumdan şikâyetçi olan çoğu insanın yaptığı gibi sizlerde bir derin nefes almak için fal baktırmalısınız. Kaderiniz ve de kısmetinizde ne var bilmek istemez misiniz? Kahve falınız sayesinde duyacağınız pozitif bir kaç söz sayesinde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bu durum sizin kendinize olan güveninizi yeniden üst seviyelere taşımanıza yetecektir. Aklınıza gelen kötü şeylerin başınıza gelmesini istemiyorsanız eğer kahve falı sayesinde kendinizi negatiflikten kurtarıp, pozitif bir noktaya taşımalısınız. Alanında uzman olan kişiler sayesinde kısmet açma işlemi yaptırabilirsiniz.

Hayatınıza daha fazla renk katabilmek, daha şanslı bir kişi olabilmek ve sıkıntılarınızdan kurtulabilmeniz için kısmet açma işlemini seçebilirsiniz.

En sevdiğiniz insanların hayatınızda olan yerlerini ve sizlere olan etkilerini de öğrenebileceğiniz kahve falları sayesinde kendi şansınızı ve kısmetinizi açacak aktivitelere katılabilirsiniz. Böylece yeni yerlerde ve de mekânlarda karşınıza ne gibi bir kısmetin çıkacağını kendiniz görebilirsiniz. Bu deneyimden sonra yenilenen özgüveniniz sayesinde de şans asla peşinizden ayrılmayacaktır. Şimdiden içi kıpır kıpır olan okuyucuların, fal yorumlarının ardından her istediğini başarabileceği bir güç ve de kuvvet onlarla olacaktır.

İhtiyacınız Olan Cesaret Şimdi İçinizde

Kısmetinizin ve de şansınızın peşinden gitmek için ufacık da olsa bir cesarete mi ihtiyacınız var? İşte size benzersiz bir fırsat, falınız size harekete geçmenizi söylüyor, doğru zaman ve kişi yakınınızda. İhtiyacınız olan güç ve cesareti falınızda çıkan şeylerden sonra iliklerinize kadar hissettiyseniz eğer şimdi hareket vakti. Hoşlandığınız hanımefendiye ya da beyefendiye açılmanızın zamanının gelip gelmediğini falınızdan çıkan kısmetinize bir ablam yükleyerek anlamanız mümkün. Kendinizi tanıyorsanız eğer en doğru kişinin ve zamanın kim olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Kısmetinizin ayağınıza kadar geldiğini söyleyen kahve falı asla yanılmaz.

Birlikteliğiniz Boyunca Şans Sizinle Olsun

Yeni bir aşka yelken açanlar için nazar ve yıldız düşüklüğü oldukça etkili bir faktördür. Ancak kimden ve de neden etkilendiğinizi, ilişkinizin kimin kötü enerjisine maruz kaldığını öğrenmek için kahvenizi kapatın ve fal baktırmak için soğumasını beleyin. Sabırla beklediğiniz o an geldiğinde ise falınızda çıkan kötü enerjili insanlardan kendinizi ve de ilişkinizi koruyun, şans sizinle ve ilişkiniz ile olsun.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection