Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Rüya Yorumu
© Gerhard Seybert/Fotolia

Rüya Yorumu

Her gün hepiniz uykuya daldığınızda mutlaka rüyalar görürsünüz. Rüya görmemek diye bir şey yoktur. Hepimiz rüya görürüz ancak sabah kalktığımız da hatırlamıyor olabiliriz. Çünkü uyandıktan 5 dakika sonra rüyamızın yarısını unuturuz, 10 dakika sonra ise neredeyse tamamını unutmuş oluruz. Geceleri görmüş olduğunuz rüyalar sizleri meraklandırır. Sabah kalktığımızda acaba ne anlama geliyordu sorusu bizleri esir alır. İçinizde oluşan bu heyecanı dindirmek için hemen elinizin altındaki internetinizi açarsınız.

Hemen yapacağınız ilk iş ise rüya yorumu yapan siteler de gezmek olur. Rüyanızı yorumlayan sitelere girmeniz sizi rahatlatır. Bu sitelerde okuduklarınız ile içinizdeki merak duygusunu giderirsiniz. Sizi gece gördükleriniz konusunda aydınlatarak rahatlatır. Çünkü gördüğünüz rüyanın ne anlama geldiğini biliyorsunuzdur artık baktığınız rüya yorumu sayesinde.

Rüya Yorumları ve Benzeri Olaylar

Artık özellikle ülkemizde o kadar çok insan gelecek kaygısı yaşıyor ki bu azımsanmayacak kadar fazla sayıda. Hepimiz için hayat bir koşturmacadan ibaret, ama biz yine de geleceğimizi görmek ya da yaşadığımız olayların bize ne anlattığını merak ediyoruz. Tüm bunlar için artık hayatımız da kendimizi tatmin edeceğimiz insanlar, siteler ve olaylar var. Mesela kahve içtikten sonra fal baktırmak gibi. Çünkü insan olarak merak ediyoruz. Geleceğimiz hakkında varsayımlarda bulunulmasından, iş hayatımızdan, aşk hayatımızdan, ailevi ilişkilerimizin hakkında bir şeyler söylenmesi bizi rahatlatıyor. Kahve falı dışında aynı şekilde her insanın yapmayı çok sevdiği durumlardan birisi geceleri rüya görmektir. Hepiniz gece gördüğünüz rüyalar için heyecanınızı gizleyemez ve sabah uyandığınızda rüya yorumu yapılan sitelerde gezmeye başlarsınız.

İnsanların hoşuna gitmesinden dolayıdır ki artık fal baktırmak için ya da rüya yorumu için oluşan ihtiyaçlar, gerek internette gerekse gerçek hayatta yeterli hale gelmiştir. İnternette artık bir tıkla her yere ulaştığımız çağımızda gece gördüğünüz rüyalarında yorumunu yaptırmak çok kolaydır. Rüya yorumu üzerine birçok site kurulmuş olup sizin rüyanız hakkında bilgi sahibi olmanızda ve içinizde ki o merakı gidermede size yardımcı olmaktadır. Çünkü insan her zaman eğitim hayatındaki gelişmeleri, aşk hayatındaki gelişmeleri ya da ailevi ilişkileri hakkında devamlı ona yol gösterici işaret bulmak ister. Bu insanın hoşuna gider.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection