Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Rüya Aleminin Keşfi
© laxmi/Fotolia

Rüya Aleminin Keşfi

Rüyalar, M.Ö. 4000´e kadar uzanan bir çalışma konusu olmuştur. Rüya görmek, insan varlığının normal bir parçasıdır. Rüyalarımızda, her yere gidebiliriz, biz bilmediğimiz biri olabiliriz ve her şeyi yapabiliriz. Rüyadayken, zihnimiz yarattığı farklı bir alemdeyiz bu sebepten olayları belirleyemez ve çevremizi seçemeyiz. Rüyada olduğumuz için hiçbir şey kontrolümüzde değildir. Bazen hayallerimizi veya bastırılmış düşüncelerimizi rüyalarda görebiliriz. Düşler, gün boyunca bastırılan düşünce ve duyguların bir nevi çıkış noktasıdır. Geceleri uyurken ve rüyalarda insanlar özgürleştiğini hisseder ve normal yaşantılarında kendilerine izin vermedikleri bir şekilde davranabilirler. Görüşler ve fikirler çeşitli sanatsal üretimler bile rüyalardan gelebilir. Yazarlar, senaryo yazarları ve şairler öyküler için hayallerini kurarlar bazen rüyalarında gördükleri şeyleri ilham olarak alabilir ve kullanabilirler. Sanatçılar ve müzisyenler ilhamları için rüyaları keşfederler.

Rüyalar Ne Anlama Gelir?

Rüyalar, yaşadığımız sıkıntıların bazen bir yansıması olabilir ve çok yönlü bir düşünce geliştirerek önemli olayları anlamamıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda bazı rüyalar haberci bir nitelik taşıyabilir ve kişiye bazı şeyleri önceden bildirebilir. Bu herkeste olmaz ancak bazı insanların rüyalarının çıkma ihtimali vardır. Bu durum bazı özel insanlara bahşedilmiş bir özelliktir. Rüyanın doğru bir şekilde yorumlanması çok önemlidir. Doğru rüya yorumu elde edebilmek için tecrübeli bir uzmana başvurmak gerekir.

Rüyaların Gizemini Keşfedin

Gerçekliğin kurallarının geçerli olmadığı gizemli ve büyüleyici rüyalar dünyasına girilebilir. Her bir rüya gerçeği daha iyi anlamaya yardımcı olacaktır. Rüyaların anlamlarını çözmenin ve anahtarı bulmanın yolu rüyalara odaklanmak ve her rüyanın getirisini iyice anlamaktır. Rüyalarınızı anlamak, kişisel ilişkileriniz, günlük yaşantınız ve bastırılmış duygularınız ya da hayata bakışınız konularında daha iyi bir bakış açısı elde etmenizi sağlayabilir. Her insanın rüyası benzersizdir. Herkes için farklı anlamlar taşıyabilir. Kişisel bir geçmişe, hislerinize ya da yaşanmışlıklarınıza sizin dışınızda biri ulaşamaz. Bu durumda, sizin gördüğünüz rüyalar sadece sizin hayatınız ile ilgilidir. Bundan yola çıkarak, gördüğünüz rüyaları yorumlatırken kendi hayatınızdan ve deneyimlerinizden faydalanmanız oldukça önemlidir. Rüyalarınızı anladığınızda vücudunuzu, zihninizi ve ruhunuzu birleştirme gücüne sahip olabilirsiniz. Rüyalar insanın kendi benliği ile ilgili daha fazla bilgi edinmesini sağlar. Gerçek benliğinizi daha iyi anlayıp keşfedebilirsiniz. Bu bağlamda rüyayı doğru yorumlamak ve bilen kişilere rüyaları iyi bir şekilde yorumlatmak önemlidir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection