Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Meleklerin Kanatlarındaki Gökyüzü
© rolffimages/Fotolia

Meleklerin Kanatlarındaki Gökyüzü

Astroloji, bilimlerin en eski zamanlarına dayanan yıldızların hareketlerinin insanlar üzerindeki olumlu ya da olumsuz etkilerini yorumlayan daldır. Astroloji kişinin özelliklerini öne çıkaran, zorda kaldığınızda ışık tutan, doğum haritanıza göre yorumlama şansı olan bilim dalıdır. Astrolojinin olumlu etki zamanlarda kişi hiçbir çaba göstermeden bütün güzelliklerin kendisinde toplanmasını beklememelidir. Astroloji uyarıcı niteliğindedir fakat kişinin çabasıyla birlikte bir sonuç verir.

Melekler Ve Burçlar

Her burcun bir meleğe denk gelecek şekilde özel bir koruyucusu vardır. Her bireyin kendine has parmak izi olması gibi doğum haritası da mevcuttur ve herkesin bir koruyucu meleği vardır. Bu melekler yaradan tarafından kullarına atanmıştır. Her daim yanımızda olan görülmez semavi özel varlıklardır. Baş melek olarak nitelendirilen özel koruyucular kişiye rehberlik etmek için yanındadırlar. Bütün sevgi ve şefkatleri ile kişinin yolunda ışıktırlar. Baş melekler de özelliklerine göre her burcun ayrı bir meleği vardır. Sadece bir melek ilgilendiği burçla alakadar değildir.

Baş Melekler ve Burç İsimleri

Her burcun bir baş meleği vardır. Koç burcu için baş meleği "Ariel", boğa "Chamuel", ikizler "Zadkiel", yengeç "Cebrail", aslan "Raziel", başak "Metatron", terazi "Jophiel", Akrep "Ceremayel", yay "Raguel", oğlak "Azrail", kova "Uriel", balık "Sandalfon" olarak baş melekler burçlarla isimlendirilir. Fakat baş melekler sadece o burç ile değil yardıma ihtiyacı olan bütün insanlar için hazırdırlar. İlişkili oldukları burçlar arasında özel bir bağ vardır. Meleklerin isimlerinin kendine has anlamları da mevcuttur. Anlamlarıyla birlikte özelliklerinin de farklılık gösterdiği emirlere uyan, koşulsuz şartsız yanınızda ve yardımınıza hazır baş meleklerdir. Doğum haritasında var olan gezegenler Venüs, Mars, Ay, Yükselen burç hepsi etkileyici sebeplerdir. Astroloji kişinin psikolojik durumunu da etkilemekle birlikte olumlu ya da olumsuz durumlarda bazen hayatına yön verecek şekilde etkilemektedir. Bütün insanlık arasında benimsenen astroloji gerçek ve inanılası bir bilim dalıdır. Gezegenlerin ve gökyüzünde var olan cisimlerin hareketlenmesi sonrasında kişinin yaşamında da değişiklikler gözlenmektedir. Etki altında bırakan sadece kısa bir süreliğine de olsa dönemsel değişmelere sebep olur astroloji. Değişen günler ve gökyüzü cisimleri hayatınızın her alanında kişiyi etkisi altına almaktadır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection