Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Gelecekten Mesaj Getiren Rüyalarımız
© Ig0rZh/Fotolia

Gelecekten Mesaj Getiren Rüyalarımız

Litaratürde insan; biyolojik, sosyolojik ve psikolojik ihtiyaçları olan bir canlı olarak nitelendirilmiştir.

Rüyalar Freud gibi bilim insanlarına göre rüya soyut bir kavram olup insanın bilinçaltında barındırdığı duyguların şekle girmiş halidir tanımı yer almaktadır. Başkalarına göre ise İnsanların beklentileri, sevinç, üzüntüleri, endişeleri, korkuları, umutları, özlemleri, anıları kısacası yaşamdaki tüm duygu ve düşüncelerinin uyku anında beyin tarafından somutlaştırılıp yani canlandırılması olup belirli, kalıplaşmış görüntüler olarak ortaya çıkması durumudur. Kısacası bilim adamlarına göre rüyalar gelecek hakkında bilgiler barındırmamaktadır. Bilim adamları ne derse desin biz insanlar için rüyalar her zaman mistik bir tecrübe olmuş ve rüya yorumu sitelerine bakma ihtiyacımız olmuştur.

İnsanlar Ne Tür Rüyalar Görürler?

İnsanların çoğu ilaç almadan uyuduklarında rüya görürler. Rüyaları sınıflara ayırmak mümkündür.

1.) Aynı Şeyleri Yapıp Strese Girenler Nasıl Rüya Görürler?

Kafanızı bir işe yoğunlaştı ve sürekli o işle ilgileniyorsanız rüyanızda o işle ilgili rüyalar görürsünüz.
Örneğin sürekli kuran okuyan kuranı kerimle ilgili şeyler yapan kişilerin rüyasında kuran okuduğu veya dinlediği rüyalar olmuştur. Bunun yanında sürekli birine kızan intikam almak isteyen birinin rüyasında birilerini öldürdüğü yaraladığı rüyalar bunlara örnektir.

2) Kabus ve Karabasan Rüyaları

Bu rüyalar genelde iyi başlarlar. Uykudaki kimse güzel bir olay ile ilgilendiğini görür Sonra rüya birden ürkütücü bir hal almaya başlar. Bu tür kabus rüyalarının açıklamasını sinir doktorları ve psikologlar yaparlar. Bu rüyalar yorumlanmazlar. Kabusları, rüyada bir kez görülen korkutucu sahnelerle karıştırmamak lazımdır. Bu tür rüya gören kimselerin doktorlarıyla konuşmaları önerilir.

3) Gerçek Rüyalar


Genellikle sezgisel duyuları güçlü insanlar, medyumlar, kahinler, psişik insanlar ya da salih amelli bazı insanlar hemen gerçekleşen rüyalar görebilmektedir. Örnek vermek gerekirse insan rüyasında yıllardır görmediği ahbabını görebilir ve onunla iletişim kurabilir. Bu rüya görüldükten kısa bir zaman sonra o arkadaşı karşına çıkabilmektedir.

4) Uyarı Veren Rüyalar


Sabah uyanıldığında insanın aklında kalan ve insanı epey de etkilemiş olan rüyaları yoruma açıktır. Yorum yaparken kişi karamsar duygulara esir olmamalıdır. Rüyayı iyiye yormak gerekir. Bazı rüyalar iyi değildir. Buna da her zaman üzülmemek gerekmektedir. Çünkü rüya gören kişinin, kendisini koruması amacıyla yapılan bir uyarı niteliğinde olabilmektedir. Rüya yorumu ile ilgili güvenilir sitelerden veya rüya yorumlayıcısı kişilerden destek almanız ve hayatınıza ona göre yön vermeniz önemli bir husustur.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection