Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Fal Bilimi Ve Psişik
© zummolo/Fotolia

Fal Bilimi Ve Psişik

Fizik dünyası garip bir o kadar da ilginç görünmez malzemelerle kaplıdır. Bu malzemeler bilgi olarak tanımlanabilir. Bilgiye ulaşmanın yolu araştırmak ve kavramak olduğuna göre bilgi de ulaşılabilir ve o kavranabilir. Bu bilgiye ulaşmanın basit yolu fal bakmaktır. Fal, fizik temasla veya dokunmadan bir materyal kullanarak metafizik bilgilere ulaşmanın sezgisel yoludur. Çok fazla pratik yapılsa bile fal, kimi kişiler için iyi bir tahmin yapmaktan öteye geçmez. Böylece gerçek görülenler ıskalanmış olur. Sebep? Çünkü etrafta kalburüstü olarak bakılan fal, teknik olarak duyu ve hislerin aracılığı ile okunan evrensel bilgiye ulaşmanın yöntemi olarak görülemez. Fal, çoğu vakit, falına bakılan bireyin sosyal çevresi ve gelecekte yaşayacağı muhtemel olaylar olarak değerlendirilir. Detaya pek fazla inilmez. Bu yüzden gerçek psişikler bilgi eksiklikleri yüzünden yeteneklerinin asıl ihtişamını yaşayamamaktadırlar.

Fal Baktırmak Ve Geleceği Görebilmek Mümkündür

Bir örnek vermek gerekirse, fal bakarken, falına bakılan kişiye "bir kaç zaman içinde sana yol görünüyor" denilebilir. Bu oldukça kuvvetli ve yeterli bir ön görüdür. Potansiyel taşıyan bir olgudur. Fakat psişik okuma sayesinde bu yolculuğun sebebi sorusunun cevabına da yakınlaşma ihtimali mümkündür. Mesela fal baktırmak istediğiniz kişiye, sizin bağlantılarınız ve doğumunuzla oluşturduğunuz çevre şu an yaşadığınız çevre değil. Bu sebepten dolayı sizin yaşamınızda mekan değişikliğine ihtimaldir bu yolculuk.

Fal Baktırırken Oluşan Enerji Ve Etkileri

Fal bakan ve baktıran kişi arasında oluşan enerji ve psişik durum, fal baktıran kişinin aklındaki birçok soruya tatmin edici cevaplar alabileceğinin sinyalidir. Bu enerji çoğunlukla pozitif bir enerjidir. Fal baktıran kişi de bu enerjiyi hisseder.

Kahve Falı Baktırarak Öğrenmek İstenilen Her Konu Cevaplanabilir mi?

Eğer fal bakan kişi gerçekten psişik enerjisini kullanabiliyorsa merak edilen her konudaki soruya cevap verebilmek mümkündür. Eğitim hayatınızla, ailevi sorunlarınızla, aşk hayatınızla hatta evlilik hayatınızla ilgili birçok tatmin edici cevaba ulaşabilirsiniz. Falcı sezgilerine güvenir, çünkü enerji yolu ile sezgilerini bilgi çerçevesinde fal baktırmak istediğiniz kişi ile enerji alışverişi sırasında dışarı aktarabilmektedir. Fal baktıranları en çok etkileyen şey falcının geleceğe göz atabilme becerisidir. Astrolojinin en fazla kullanılan dalı olan kahve falı ile mesela kısmetinizin kapalı olduğunu düşünüyorsanız, gerçekten öyle olup olmadığını, eğer gerçekten düşündüğünüz gibi öyle bir durum varsa, kısmetinizin kapalı olma sebebine bile yaklaşabilir fal bakan kişi.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection