Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Hayatınızdaki İpuçlarını Birleştirin
© Nic Neish/Fotolia

Hayatınızdaki İpuçlarını Birleştirin

Her an ve her saniye başınıza ne geleceğini düşünerek hareket edemezsiniz. Bu hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak değil boğazınıza resmen bir ilmek geçirmek anlamına geliyor. Hep aynı hatayı yaparak kendinizi kısıtlayıp, önünüze gelen fırsatları geri çeviriyor olabilirsiniz. Bu sebeple işler yolunda gitmediği anlarda hem aklınıza takılan bir takım olayların sırrını biraz olsun çözmek için hem de içinizi rahatlatacak şeyleri bir başkasından duymak adına fal baktırabilirsiniz. Sizler saniye saniye hayatınızı didiklerken gözünüzden kaçan çok küçük ama çok önemli olan bir ayrıntıyı başka birisi sizlere söyleyebilir. Bir biri ile bağlantılı olan astroloji ve fal çeşitlerini mutlaka sizin enerjiniz etkiliyor. Fal baktırırken öncelikle içinizde ki enerjiyi oluşturmanız gerekiyor.

Siz ne kadar kendinizi sıkar ve işlerinizin olmayacağına, şansınızın kötü gideceğine kendinizi inandırırsanız evrene yönlendirdiğiniz bu mesajlar sonucunda gerçekten de şanssızlık peşinizi bırakmaz. Bu sebeple hayat içerisinde kendinizi mutlu etmeyi başarmak için elinizden geleni yapın ve astroloji ile fal baktırırken öncelikle istediğiniz ve beklediğiniz ipucunun nereden geleceğine yoğunlaşın. Böylece beklediğiniz çok sayıdaki ipucu art arda karşınıza çıkacak.

Kısmet açma işlemler iile de hayatınızda şanslı olmadığını düşündüğünüz alanlarda başarı elde edebilmek mümkün. Aşk hayatınızda, iş hayatınızda veya eğitim hayatınızda kısmetinizin açılmasını istemez misiniz?

Fal Baktırırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Günlük hayatınızda fal baktırırken bazı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor. Bu noktalardan bazıları da aradığınız ve sizin içinizi aydınlatacak olan işareti nerede arayacağınızı bilmeniz. Farklı bir kafa yapısı içerisinde, aklınız kalbiniz karma karışıkken fal baktırırsanız önünüzde olan ve kulaklarınızın duyduğu ya da gözünüzün gördüğü bir takım işaretleri göremeyebilirsiniz. "İçiniz çok mu daraldı, çıkmazda mısınız, bir umut ışığı mı arıyorsunuz?" Kısmet açma işlemi ile kısmetiniz açılabilir ve kendinizi hiç olmadığınız kadar şans dolu hissedebilirsiniz.

İşaretleri Takip Edin

Oturup hayatınızın çetelesini tutmayı bırakın. Şimdi ayağa kalkın ve etrafınızda olup bitenleri dikkatle inceleyin. Bir şeyler siz orada öylece oturup hayatı ve anlamını sorgularken akıp gidiyor. Kendinizi yeni yeni fark etmeye başladığınız işaretlere bırakın. İçinizden gelen sesi dinleyin ve doğru kararlar verin. Fal baktırdığınız an, duyduğunuz şeyleri çok farklı yerlerde aramaktan vazgeçin ve en yakınınıza, etrafınıza bakarak işaretlerin yönünü izleyin.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection