Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Dert ortağı
© supertramp8/Fotolia

Dert ortağı

Geçmiş yıllardan itibaren insanlar geleceğini hep merak etmiştir. Bu merakın kökeni çok uzun bir geçmişe dayanmaktadır. Peki insanlar bu dertlerine nasıl bir çözüm bulmuştur? Günümüzde dert ortağı olarak en yakın arkadaşlarımıza, dostlarımıza veya aile fertleriyle durumları paylaşarak acımızın dinmesini, derdimizi paylaşmayı yapıyoruz.

Fal

Bilindiği üzere fal insanların meraklarını bir nebze de olsa azaltmak için uzun yıllardır kullanılan bir yöntemdir. Birçok çeşidi olan fala insanların merakı günden güne artmakta geleceğin telaşı içerisinde neler olacağını merak etmektedirler. Falın pek çok farklı bakılma yöntemleri vardır. bunlar kahve falı, su falı, tarot falı vb. gibi çeşitli adlar altında insanlara sunulmaktadır.

Kahve Falı

Osmanlı döneminde keşfedilen Türk Kahvesi içildikten sonra ters çevrilerek çeşitli şekillerin ortaya çıkmasıyla birlikte insanlarda merak uyandırmaya başlamıştır. Kısmetini merak edenler, gelecekte neler olacak acaba diyen kişiler kahve falına yönelmişlerdir. Herkesin bakamadığı kahve falına hisleri kuvvetli, yorum gücü yerinde ve insanların bakışlarından anlam çıkarabilen kişiler bakmaktadır.

Kahve falı bakmak göründüğü kadar kolay bir yöntem değildir. ilk önce kişi içtiği kahveyi ters çevirip bir dilek diler. Fala bakacak kişinin bu yönteme iyice hakim olması gerekir. Ortamın sessiz olması da gereken şeylerden bir tanesidir. Geleceği görmek için kişilerin tamamen fala odaklanmaları gerekmektedir. Soğuyan kahve fincanına bakmadan önce kişi isteğe bağlı olarak yüzük gibi bir takısını da fincanın üzerine koyabilir. Bu yöntem falla kişi arasında daha kuvvetli bir bağ olmasını sağlayacaktır.

Geleceğini, aşk hayatını, iş hayatını merak eden dertlerine derman arayan kişilerin baktırdığı kahve falında çeşitli şekiller çıkmaktadır. Bu şekillerin yorumlanması kişiden alınan enerjiye de bağlıdır. Kişi fala ne kadar odaklanamışsa ve ne kadar çok söylenenlere inanıyorsa o kadar daha doğru çıkar. Çıkan şekiller genelde kişinin hayatında olan veya olacak olan kişilerin harflerini yorumlamakla başlar. Böylece kişi hem merakını gidermiş hem de fala daha çok adapte olmuş olur. Birçok insan geleceğini merak eder. Fal sayesinde bunların cevabını almak insanların psikolojilerinin de iyileşme göstermesine ayrıca yardımcı olur. Çıkan şekiller yorumlandıkça kişi fala daha da yoğunlaşarak daha çok şeyin görülmesini sağlayabilir.

Fal çıkan pek çok şeklin yorumlanmasından sona erer. Kişi pek çok sorusuna cevap alabildiği için rahatlamış ve daha huzurlu bir şekilde hayatına devam eder. Fal geleceğin görülmesi ve cevapların alınması için bugüne kadar bulunmuş en etkili yöntemlerden biridir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection