Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Cinni Varlıklar
© claffra/Fotolia

Cinni Varlıklar

Cin; gözlerimizle göremediğimiz, ruhani varlıklardan bir tanesidir. Antik çağlardan beri insanoğlunun merak ettiği cin, farklı dinlerde farklı özelliklere sahiptir. Bazı kadim görüşlere göre de bedensiz insanlar olarak bilinmektedir. Cinlerin insandan üstün yeteneklere sahip olduğu ve cinlerin böylelikle insanlara etki ettiği varsayılmaktadır. Yahudilikte, Hristiyanlıkta ve İslam dininde cinlerin varoluşuna inanılmaktadır. Cinlerin üç şekilde insanları etkilediği görülmüştür bunlar cinsel yaklaşım, kendilerine tapındırma ve insanlara eziyet etmektir.

Cin ve Fal İlişkisi

İnsanoğlu varoluşundan bu yana hep merak etmiştir. Gelecek hakkında bilgi sahibi faldan geçtiğini düşünen insan sayısı da oldukça fazladır. Fal; insanların yaşadıkları ve yaşayacaklarına bir takım malzeme ile yorum yapmaktır ve su, telve, el, bakla gibi malzemeler falın ana malzemesidir. Cinler insanı kullanabildiği gibi insanlar da cinleri kullanmaktadır. İnsanlar fal baktırırken, cinlerin yardımı ile fal baktıran insanın düşüncelerini okuyabilir, geçmişi hakkında yorum yapabilirler. İnsan alemi ve cin alemindeki farklılıklardan dolayı cinler birçok şeye vakıf olabilirler fakat her şeyi bilemezler.

Cinlerden Korunma Yöntemleri

Eğer herhangi bir cinni varlığın size musallat olduğunu düşünüyorsanız, medyum, fal bakan veya hocaya görünmek en doğrusu olacaktır. Kendi özelinizde yapacağınız tedbirler de sizi cinlerden koruyacaktır. İslam bilginleri, inanmanın ve Allah´a dua etmenin her şeyin ilacı olduğunu ayrıca Cinler, Tanrı´dan korktukları gibi Tanrı´nın ismini zikreden insanlardan da korktuklarını söylemektedirler. Bununla ilgili ilimlerle uğraşan kişilerden alacağınız tavsiyeler de işinize yarayacak hayatınıza kaldığınız yerden devam etmenizi sağlayacaktır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection