Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Büyülerin Yolculuğu
© Katja Xenikis/Fotolia

Büyülerin Yolculuğu

İstediği olayları yaşayamayan ya da istediği kişiye kavuşamayanların başvurduğu yollardan bir olan büyü, insanların kendi başına yaptırabileceği bir şey değildir. Ayrılan bir çiftten birisi tekrar bir araya gelmek için büyü yaptırabilir. Sevdiği kişinin kendisi ile ilgilenmesini isteyen bir insan da büyü çaresine başvurabilir. Herkesin farklı istekleri ve dilekleri olabilir. Ancak mutlaka bu alan ihlas sahibi insanlardan bu yardımı almak daha doğru olacaktır. Sorunun tespiti ve uygulanacak doğru yöntemle çok kısa sürelerde olumlu sonuçlar alınabileceği gibi, yanlış büyüler sonucunda ise durum tersine çıkabilir. Bu nedenle büyü yapacak kişiye konuyu bütün detayları ile anlatmak ve istenilen sonucu net açıklamak gerekir.

Büyüler yaptıran kişinin niyetine ve amaçlanan sonuca göre iki farklı türe sahiptir. Bunlardan biri tamamen iyi niyetler besleyen insanların genellikle yuvalarını kurtarmak ve eşlerine kavuşmak için yaptırdığı rahmani büyülerdir. Dualarla da desteklenen bu büyülerde, mutlaka profesyonel bir medyumdan yardım alınmalıdır. Bunun yanında bir de yapılan bir kötülüğe karşılık intikam amacıyla zarar vermek için yapılan büyüler vardır. İsmine şeytani büyüler denen bu tür, başına olumsuz bir şey gelmesi istenen kişiye karşı yaptırılır. İster rahmani olsun ister şeytani olsun tüm büyüler uzmanlar tarafından uygulanmalı ve takip edilmelidir.

Büyü yaptırmak ve tesirli olmasının ilk şartı bu alanla ihlaslı kişilerin yardımıyla yapılmasıdır. Bu konu kadar önemli olan bir başka konu da yaptıran kişinin çok inançlı olması gerekir. Eğer yaptıran kişi bütünün gerçekleşeceğine ve tesir edeceğine inanmazsa gösterilen tüm çabalar boşa gider.

Büyülerin Tesir Süresi

Büyü ile ilgilenen ve büyü yaptırmak da olan bütün insanları her zaman merak ettiği konu olan etki zamanı, çok farklılık gösteren bir konudur. Büyüyü kimin yaptığı bu noktada çok önemlidir. Bu süreyi ancak yapan kişinin belirlemesi mümkündür. Ayrıca yapılmış olan büyünün ne tür bir büyü olduğu da tesir süresinin değiştirir.

Üzerinde büyü olduğunu düşünen bir insan da bu olumsuz durumdan kurtulmak için yine profesyonel bir destek almalıdır. Yapılan büyünün ne tür bir etkiye sahip olduğu ve sonuçları iyi tespit edilmelidir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection