Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Büyü Nasıl Bozulur?
© Smileus/Fotolia

Büyü Nasıl Bozulur?

Büyü kişinin hayatının olumsuz yönde etkilenmesine neden olan durumları ifade eder. Üzerinde büyü olan kişi istediği başarıyı elde edemez ve sürekli olumsuzluklar ile karşılaşır. Kötü anlamda yapılan büyülerin bozulması bir takım etkilere bağlıdır. Özellikle duaların gücünden bu süreçte yararlanmak oldukça önemlidir. Fakat kişiler hangi büyü için nasıl dua okuması gerektiği hakkında bilgi sahibi olmadığından dolayı bu işlemin profesyonel kişiler tarafından yapılması gerekir. Üzerinde büyü olan kişi hayatında bir takım olumsuzlukları yaşayacaktır. Bu nedenle kişilerin günlük hayatlarında başlarına gelen olayları iyi değerlendirmesi ve takip etmesi gerekir. Büyü bozmak için medyumlardan destek alarak sorunların kısa sürede çözülmesi için yardım alabilirsiniz. Büyüler için öncelikle Esmaül Hüsna gibi özel duaları okumak gerekmektedir.

Büyünün Etkileri

Büyü bozma için öncelikle büyü olduğunu kesinleştirmek gerekir. Büyü olup olmadığını anlamak medyumlar için kolay bir durum olsa da kişiler bu durumdan şüphelenip medyumlardan destek almak için büyü hakkında bir takım bilgilere sahip olmalıdır. Kişiler çoğu zaman üzerinde büyü olduğunun farkında değildir. Büyü olduğunun işaretini veren bazı durumlar vardır. Öncelikle kişilerin fiziksel olduğu kadar ruhsal yaşamlarında da olumsuz değişimler meydana gelecektir. Büyü olan kişi duygusal olarak kendini çöküntüde hissedecektir. Bunun yanı sıra büyü olan kişi çevresine karşı sinirli davranışlarda da bulunabilmektedir. Büyünün en büyük etkilerinden biri de kişilerin sürekli olarak eşyalarının kaybolmasıdır. Kişilerin üzerinde büyü var ise bu durumda ellerine daha fazla odaklanacaktır. Bunu kişi farkedemese de çevresindeki kişiler kolayca farkedecektir.

Kişilerde sürekli olarak alyans ile oynama ya da elindeki bir nesneyi sürekli olarak taşıma eğilimleri birdenbire ortaya çıkıyor ise bu durumda büyü olduğundan şüphelenilmektedir. Büyü olan kişide zaman zaman yeme ve içme alışkanlıkları da değişebilir. Kişi kötü alışkanlıklar kazanabildiği gibi aynı zamanda yeme bozuklukları da yaşayabilmektedir. Büyünün en büyük etkilerinden biri de kişilerin ayakkabılarında sürekli olarak karışıklıkların meydana gelmesidir. Üzerinde büyü olan kişi ayakkabı eşlerini kaybedebilir ya da düzenli olarak bıraktığı ayakkabılarını karışık olarak bulmasına neden olmaktadır. Büyü etkilerinden kurtulmak için tüm bu belirtileri göz önünde bulundurmak önemlidir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection