Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Kısmetinizi Doğru Yerde Arıyor Musunuz?
© Natalia Filatova/Fotolia

Kısmetinizi Doğru Yerde Arıyor Musunuz?

Kendi tercihleriniz ve de istekleriniz göz önünde bulundurduğunuzda kısmetinizin kapalı olduğuna mı inanlardansınız? O halde alanında uzmanlaşmış olan yıldızname - medyum yorumcularından gereken yardımı almalısınız. Kısmet açma uygulamaları ile hayatınızda daha şanslı biri olmak istemez misiniz? Etkili bir çözüm için yapacağınız ilk iş bu konu hakkında ufak da olsa bir araştırma yapmak. İlk adımı ne istediğinizi ve neyin olması için can attığınızı anlamak adına atabilirsiniz. En çok istediğiniz şey hayatınızı birleştirmek istediğiniz kişi ile aranızda meydana gelen olumsuz durumları düzeltmekse eğer, bu konuda kendinize ve de hayatınızın en değerli kişisinin adına kahve falı kapatabilirsiniz. Kahve falında karşınıza çıkan şeyler sizlerin önünüzü daha iyi görmenizi sağlayabilir.Kendi tercihleriniz ve de istekleriniz göz önünde bulundurduğunuzda kısmetinizin kapalı olduğuna mı inanlardansınız? O halde alanında uzmanlaşmış olan yıldızname - medyum yorumcularından gereken yardımı almalısınız. Kısmet açma uygulamaları ile hayatınızda daha şanslı biri olmak istemez misiniz? Etkili bir çözüm için yapacağınız ilk iş bu konu hakkında ufak da olsa bir araştırma yapmak. İlk adımı ne istediğinizi ve neyin olması için can attığınızı anlamak adına atabilirsiniz. En çok istediğiniz şey hayatınızı birleştirmek istediğiniz kişi ile aranızda meydana gelen olumsuz durumları düzeltmekse eğer, bu konuda kendinize ve de hayatınızın en değerli kişisinin adına kahve falı kapatabilirsiniz. Kahve falında karşınıza çıkan şeyler sizlerin önünüzü daha iyi görmenizi sağlayabilir.

Bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak için ise siz ve hayat arkadaşınızın yıldıznamenizin incelenmesidir. En doğru tahmin ve de yorumları ancak bu şekilde çıkartabilirsiniz. Kısmetinizi bulduğunuzdan emin değilseniz eğer yıldızname yorumlarınızın yapılması ikiniz içinde bir yolun başlangıcı ya da bir yol ayrılığı anlamına gelebilir.

Bol Ve Bereketli Bir Hayat İçin Ne Yapılmalı?

Kaderiniz size farklı ve tuhaf oyunlar oynarken, sizler ne yapıyorsunuz. Hiç bir şey yapmadan başınıza gelecekleri öylece izlemekle mi yetiniyorsunuz. Bu gidişata bir son vermek için elinize bir fırsat geçti. Kısmet açma işlemleri ile hayatınıza tekrardan renk getirin! Bu yazıyı okuduktan sonra sizlerde kendi kaderinizi değiştirmek için bir şeyler yapabilirsiniz. Güzel günleri iple çekerken karşınıza yokuşlarda, inişlerde, çıkışlarda, engellerde çıkacak. Ancak en sonunda güzel tekrar sizin için doğacak. İşin sırrı kendinizi ve yıldıznamenizi doğru bir biçimde yorumlayabilmek ve bunu anlamak. Bununla birlikte tercihlerinizde sizin ve burcunuzun, yükseleninizin izin verdiği tarihlerde ve de çerçevede yapmalısınız. Kesin sonuçları belki uzun vadede alacağınız yıldızname yorumunuzdan önce kahve falı baktırarak da geleceğe yönelik bir kaç öngörüye ulaşabilirsiniz. Bu sayede bolluk içinde ve bereket dolu bir yaşam sürebilirsiniz.

Yapmak İstediğiniz Ancak Yapamadığınız O Şeyi Yapmak İçin Beklemeye Son

Kıymetli okurlar, yetenekli ve bu konuda akademik olarak eğitim almış olan kimselerden alacağınız yıldızname yorumları ve okumaları sayesinde kendi karakter analizinizi çıkartabileceğiniz gibi işleriniz ile ilgili de analizler yaptırabilirsiniz. Sonuçlarını iyi düşündüğünüz her şeyi gerekli burç ve fal analizleri neticesinde gerçekleştirerek için beklemenize gerek yok.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection