Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Falınız Fallansın, Kısmetiniz Açılsın
© I.Ivan/Fotolia

Falınız Fallansın, Kısmetiniz Açılsın

Hanımlar ve beyler kısmetinizin kapalı olduğunu sık sık büyüklerinizden yakın çevrenizden, dostlarınızdan sık sık duyar mı oldunuz, o halde ilginizi çekecek bir kaç öneri sayesinde bedbaht talihinizi açabilirsiniz. Sürekli yolunda gitmeyen işler, sıkıcı özel hayatınız ve sağlık sorunlarınızı kafanıza takmaktan yorulanlar için kahve falı bulunmaz bir kaçamak fırsatı sunuyor. Ruhunuzun derinliklerine kadar işleyen problem ve sıkıntılardan kurtulmanın yollarından birisi olan kahve falı ile her an kendiniz yenilenmiş istemez misiniz? Aile hayatınızda meydana gelen karışıklıkların sebebi ne çözemediğiniz olaylardan nasıl kurtulacaksınız, içinizde ki karamsarlığı atmanın ve canınıza tak dedirten her durumdan kurtulmanın en basit yolu olan fal baktırmak denemediyseniz eğer çok şey kaçırdınız demektir.

Heyecan Dolu Günler Sizleri Bekliyor

Genç kızlar, güzel hanımlar, sevdiği ile kavuşamayanlar neden hep işleriniz ters gidiyor, niçin istediğiniz kısmetler önünüze serilmiyor hiç merak ettiniz mi? Bilmediğiniz ve de anlayamadığınız durumlar sizin lehinize sonuçlanması gerekirken birden nasıl oluyor da aleyhinize sonuçlanıyor, fark edemediğiniz yanlışları, hataları nerede yapıyorsunuz, işte fal baktırarak tüm bu suallerin yanıtlarına ışık tutabilirsiniz. Kuvvetli bir fal yorumunun ardından, kısmetinizin açıldığına kendi gözleriniz ile şahit olacaksınız. Her zaman yaptığınız hataları yapmaktan vazgeçmeniz falınızda çıktı mı, daha kontrollü tercihler yaparak sevdiğiniz kişi ile ilgili gelecek yorumlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Mutlu bir aşk hayatı tabi ki beraberinde heyecan dolu günleri, hem aşk hem de iş hayatında başarıyı, aile hayatında ve sağlıkta ise huzuru beraberinde taşır. Sizlerde her durumu lehinize çevirip sevdiğiniz kişi ile güzel bir gelecek hayali kuruyorsanız eğer fal baktırmak işleminden kaçınmayın.

Kendi Falınızda Çıkanları Sevdiğiniz Kişinin Özellikleri İle Karşılaştırın

Söylemeye ya da sormaya çekindiğiniz bazı şeyleri tabi ki herkesle paylaşamayabilirsiniz. Ancak böyle durumlarda içinizi şişirmek, içinize atmak sizi bulunduğunuz durumdan daha iyi bir hale kesinlikle getirmeyecektir. Bu sebeple merak ettiğiniz şeyleri kahve falınıza bakılırken açık açık sormayı ve yüksek sesle dillendirmeyi unutmayın. Sizin falınızda çıkan işaretler, sevdiğinizi sandığınız insanın özelliklerini mi gösteriyor, yoksa bambaşka birisine mi işaret ediyor. Hayat sürprizlerle dolu bir oyundur. Siz de falınızda çıkan emarelere göre gerçek sevdiğiniz kişiyi kısa sürede keşfedin.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection