Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Dert ortağı
© hjschneider/Fotolia

Dert ortağı

Fala insanların merakı neden bu kadar fazladır ya da neden insanlar fal baktırmak için saatlerce sırada beklerler? Bu sorunun cevabını daha önce birçok kez düşünmüş olmalısınız. Fal geçmişi çok uzun senelere dayanan, bilimsel olarak bile kullanıla bilen yöntemlerden bir tanesidir. Fal baktırmak bize geçmişten kalan miraslardan birisidir yani. Geçmişi bu kadar önceye dayan bu yöntem sayesinde insanlar dertlerine ortak bulu çareler aramışlardır.

Peki Fal Nedir?

Fal yukarıda da bahsettiğimiz gibi geçmişi çok uzun yıllara dayanan geleceği görme yöntemlerinin başında gelir. Bunun pek çok farklı yöntemini bulmak mümkündür. Su falı, iskambil falı, bakla falı vb. buna vereceğimiz örneklerden bir kaçıdır sadece.

İnsanlar hayatın koşturmacasından sıkılıp bunaldıklarında ya da gelecek telaşı sardığında, ilişkisinin sonu nasıl olacak diye merak ettiğinde kendisine bir dert ortağı aradığında ilk önce fala başvurur. Fal bakmak çok kolay bir olay değildir. Fal bakan kişinin karşıdakini iyi anlaması, hislerinin kuvvetli olması ve yorumlama gücünün de yerinde olması gerekir. Yorumlamayı bilmeyen birinin fal bakması ve karşıdakinin de onu anlayabilmesi pek mümkün değildir. Dertlerimizden bunaldığımızda baktırdığımız fal için güvenilir kişilere başvurmalı ve çıkan şekilleri iyi yorumladığına inanmalıyız ki falın bizim için de bir anlamı olsun.

Eğlencesine bakılan fallardan ziyade gerçekten bu işin ehli olan kişilerin baktığı falların çıktığını görmek mümkündür. Hayatını düzene solmak isteyen ya da işin içinden çıkamayıp ne yapacağını bilemeyen kişiler fal baktırırken yoğunlaşarak baktırmalı ve baktırdıktan sonra olacağına inanmalıdırlar. Bakılan falların çıkma olasılığı biraz da insanın inanmasıyla alakalıdır. Dertlerin ortakla azalacağını düşünen kişilerin tercihidir fallar. Bize yol gösterici, çare bulucu olarak çok uzun senelerdir yol gösterici konumundadır.

Pusulanız ne kadar sağlam olursa geleceğe o kadar güvenle adım atarsınız. Sizde pusulanızın sizi doğru yöne götürmesin, istiyorsanız bu işi doğru bilen kişilere baktırmalı ve danışmalısınız ki sonuç istediğiniz gibi olsun. Sonuçlar biraz da kişinin elindedir. Güvenmek ve inanmak her şeyin başı olduğu gibi hayatta bu fal içinde geçerlidir. Dert ortağı olmak için ve falın doğru bakılması için kişi kendini doğru ifade etmeli ve tam açmalıdır ki bakılan fal da doğru olsun. Etkiye karşı tepki kuralı burada da geçerlidir. Siz ne kadar açık yürekli doğru olursanız falınız da size o kadar doğru ve yol gösterici olur.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection