Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Fal Çeşitleri Arasından Kendinize Uygun Olanı Seçin
© Sonja Birkelbach/Fotolia

Fal Çeşitleri Arasından Kendinize Uygun Olanı Seçin

Fal baktırmak en iyi terapilerden biridir. Can sıkıldığında, iç bunaldığında ve vakit de varsa kafa dağıtmak için dahi fal baktırılabilir. Fal bakan kişiler de bir nevi terapist ya da daha doğru bir deyim ile fal bakan kişiler bir nevi dert ortağıdır. Falda çıkan yorumlara göre içinizi dökebildiğiniz, sizi dinleyen hatta güzel haberli yorumlar ile yüzünüzün gülmesini sağlayan terapisttir falcı.

Fal baktırarak aşk, eğitim ve aile kurmak ile ilgili hayatınızı öğrenebilir, geleceğinizden haber alabilirsiniz. İnsanlar yazgısını tarihin her döneminde merak edip geleceğini öğrenmek istemiştir. Bu şekilde sürekli arayış içinde olan insanoğlu falcıları ve falı keşfetmiş, hayatlarının vazgeçilmez bir parçası haline getirmişlerdir. Bu sebeple de birbirinden farklı fal çeşitleri çıkmıştır. Örneğin;

Kahve Falı: Ülkemizde en çok bilinen ve rağbet gören kahvenin telvesinin aldığı şekle göre yorumlanarak gelecekten haber veren fal çeşididir.

El Falı: En eski fal türü olan el falı ise, elin yani avcun içindeki çizgilerin yorumlanması ile insanın kişiliğinin ve hayatın gidişatının görüldüğü fal çeşididir.

Tarot Falı: Dünyada en çok bilinen fal çeşidi ise tarot falıdır. Yetmiş sekizlik deste halinde olan tarot kartlarına göre anlamı yorumlanan fal çeşididir.

Bu bilinen falların yanı sıra su falı, un falı, saç falı, mum falı, kemik falı, ateş falı, iskambil, duman, çakıl falı... gibi çok çeşit fal türleri vardır. Hepsinin amacı geçmişten, şu andan, yakın zamandan ve daha ileri gelecekten haber almaktır. İyi fal bakmayı bilen kişilere fal baktırarak aşk ve eğitim hayatını, tutulan dileğin kabul olup olmayacağını öğrenebilirsiniz.

İyi fal bakabilen insanların ise çoğu, doğaüstü varlıklar ile iletişim halinde olan, doğa üstü varlıkların verdiği bilgilerle falı yorumlayan kişilerdir. Fal baktırmak ayrıca bu kişilerin kendilerini, karşısındakinin yerine koyarak empati kurma yetenekleri gelişmiştir. Sezgileri ve altıncı hisleri çok güçlüdür ve bu sayede yakın zamanda veya gelecekte gelişebilecek olayları iyi görebilirler. Bu kişilerin hayvanlar ile de farklı bir iletişimi vardır. Çünkü hayvanlar onlardaki enerjiyi hisseder. Sonuç itibariyle falcılar yorumlarıyla sizi rahatlatabilen terapistler, derdinize ortak olan dert ortağınızdır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection