Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Paylaşmak İnsana Huzur Verir
© Melpomene/Fotolia

Paylaşmak İnsana Huzur Verir

Paylaşmak insanı iyi hissettiren bir eylemdir. Her konuda farklı fikirlere sahip insanlar, topluluk alanlarında fikir paylaşabilirler. Paylaşmak sadece soyut olanlarla değil somut olarak da yapılan bir durumdur. Bir eşyayı paylaşma veya bir yiyeceği başkası ile paylaşmak, insanı farklı duygulara itebilir. Fakat bazı durumlarda insanı iyi hissettiren değil de, kendisini kötü görme, açıklayamama durumları da oluşmaktadır. İnsanlar, dünyevi hayatın etkisinde kalarak, zaman içerisinde sürekli anı biriktirirler, eylemler gerçekleştirirler ve kendisinin çözemediği durumlar ortaya çıkabilir.

Bunlardan biri de derttir. İçerisinde bulunan kötü durumlar da insanlar iyi hissetmek için de başkalarıyla paylaşma yoluna gitmiştir. Dert paylaşmak, kötü durumdan kurtulma durumudur. Derdin paylaşılacağı kişi kimi zaman aile fertlerinden, kimi zaman arkadaşlar ve dostlardan kimi zaman da uzmanlar olabilir. Her dert, her insanla çözülemeyebilir, çözülemediği durumlarda bu konuda eğitim görmüş uzman birine görünmekte faydalı olacaktır.

Dert Paylaşmanın İnsana Katkıları Nelerdir?

Her insan, gün içerisinde belirli konularda sorun yaşamaktadır. Sorunlar bazen kişisel bazen de toplumsal olabilir. Kişisel sorunların temelinde insanın benliği bulunmaktadır. Yapısal ve karakter olarak insanlar farklı yaratılmış varlıklardır. Karakterler birbirine pozitif olabileceği gibi negatifte olabilir. Negatif durumda insanlar iletişim halinde olduğu diğer insanlarla sorun yaşayabilirler.

Sorunların çözülmemesi durumunda, kötü durum daha da kötüleşebilir. Kişisel sorunların temelindeki diğer husus, geçmişte yaşanılan olayları unutamama zorluğudur, kişi geçmişe bağlı kaldığı için sağlıklı kararlar veremez ve yaşantısını kendi açısından zora sokar. Kişisel sorunları çözmede uzman desteğinin alınması alınacak önemli bir karardır. Uzman bir insanla dert ortağı olmak, insanı içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarabilir. Uzmanlar, konu hakkında yeterliliğe sahip olduğu için, insanlara yön gösterip, doğru kararlar almasını sağlayabilir.

Derdim, Paylaşmanın Gizliliği!

Çoğu insan yaşadığı kötü durumu çevresinden gizler ve içinde biriktirir. Dert paylaşmak, insanı rahatlattığı için çoğu insan da bu durumdan kurtulmak için çevresiyle paylaşır. Ancak anlatılan konunun gizliliği de paylaşım yapanlar için oldukça önemlidir. Herhangi bir aile ferdi veya arkadaş çevresiyle yapılan paylaşımın gizli kalma durumu yüzde yüz değildir fakat uzmanlar tarafından verilen destekler ve paylaşılan konuların gizliliği güvenilirdir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection