Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Etkili Büyüler ve Büyü Bozma Ritüelleri
© Nikki Zalewski/Fotolia

Etkili Büyüler ve Büyü Bozma Ritüelleri

Büyüler kadim uygarlıklar zamanından bugünlere kadar ulaşan en etkili ritüellerdir. Birçok olumlu ve insan yaşantısına katkıda bulunan büyülerin yanında insanları farklı şekillerde etkileyen büyüler de bulunuyor. Yapılan büyülerin derecesine göre ve yapan kişinin yetkinliğine göre büyünün bozulması da oldukça zor bir hale geliyor. Herkes büyü yapamadığı gibi büyü de bozamıyor.

Bu yüzden üzerinde büyü olduğunu düşünen insanlar mutlaka işin ehli olan insanlardan yardım almak zorundadırlar. Büyü bozma ya da büyü yaptırmak oldukça riskli işler olduğu için acemi insanların sizlere hiçbir konuda yardımı dokunmaz. Büyü bozma işleminde büyünün türüne ve yapılan işleme göre bir ritüel uygulanacaktır.

Büyü Bozma İşlemi Nasıl Yapılır?

Büyü bir takım okumaların yapılarak kişinin bazı varlıkların tesirine girmesi işlemidir. Bu tesirden kurtulabilmek için etkisi altında olunan varlığın kişiyi terk etmesi ve bir daha aynı şekilde rahatsız etmemesi gerekiyor. Büyü bozma işlemini yapabilmek için öncelikle okuma yöntemi kullanılarak kişi rahatlatılmaya ve üzerindeki olumsuzluğun giderilmesine çalışılır.

Büyü bozma işlemini yapacak olan kişinin bu alanda bilgili olmasına ve yapılması gereken okumaları son derece iyi bir şekilde yapması gerekiyor. Gereken ruhaniyete sahip olmayan kişilerin büyü bozma duası gibi konulara başvurması oldukça sakıncalı sonuçlar doğurabiliyor. Her büyüde aynı dua okunmadığı gibi her işlemi de gerçekleştiremezsiniz.

Büyüler Farklılık Gösterir mi?

Büyüler de birçok farklı konuda olduğu gibi çeşitlilik gösteren bir konudur. Büyünün tesiri altına girmeniz için herhangi bir suç işlemiş olmanız gerekmiyor. Karşınızdaki insan sizi bir sebepten dolayı sevmiyorsa her şekilde büyü yaptırabilir. Bu nedenle de yapılan büyünün çeşidi son derece önemlidir. Örneğin halk arasında en bilinen büyülerden biri de sabun büyüsüdür.

Bu büyü insanların günden güne erimesine ve zamanla ölümüne kadar gidiyor. Bu tarz büyülerin normal bir tarafından bozulması mümkün değildir. İşinde ehil olan kişiler tarafından işlem yapılması sizlerin de zamanla altında bulunduğunuz tehditten çok daha kolay bir şekilde kurtulmanızı sağlayacaktır. Büyüler ne kadar çeşitli işlemler ise büyü bozma işlemleri de o kadar çeşitlidir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection