Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Dert Ortaklarımız
© K._U. Häßler/Fotolia

Dert Ortaklarımız

Falda Aşk Falı Bakmak

Aşk falı bir çok fal çeşitleriyle geniş bir alanda bakılabilmektedir. El falı, tarot falı, su falı ve kahve falı aşk fallarına bakabilmenin arasında yer almaktadır. Fallar insanların ne yaşayabileceklerini ve gelecekte olabileceklerini gösterebilmektedir. Daha önemlisi insanların kaderlerini gösterebilmektedir. Falda önceden görülen bir durum yaşanacaksa eğer yaşanabilmektedir. El falında aşk falı daha net bir şekilde ortaya çıkabilmektedir.

Fallarımıza bakan değerli medyumların bizlerin dert ortağı olduğunu asla unutmayın. Daha doğru yönlendirmeler yaparak hayatlarımızın gelişmesini ve değişmesini sağlayan dert ortakları yani medyumlar bizler için önemli bir anlam ifade etmelidir.

Ellerimizdeki çizgiler ayrı noktalarda birleşen yerleri sizlerin aşk hayatınızdaki değişimleri ve olacakları yansıtmaktadır. Kahve falında aşk hayatınızı eşinizle ilgili akılda oluşan şüphelerinizi çözebilirsiniz. Örneğin; eşinizin sizi aldatıp aldatmadığını kahve falında öğrenebilirsiniz. Hayatınızda tanışıp görüştüğünüz kişi geleceğiniz olup evlenip evlenemeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Aşk hayatınızda şüphelendiğiniz konuların gerçek olup olmadığını kahve falında öğrenebilirsiniz.

Kahve Falında Eğitim Hayatınızı Öğrenin

Kahve falında eğitiminizin durumunu öğrenebilirsiniz. Hayalinizdeki okulu okuyabilecek misiniz veya okuduğunuz bir okulunuz varsa o okuldan mezun olabilecek misiniz? Hayatınız boyunca girdiğiniz ders sınavlarında başarılı olup olmayacağınızı kahve falında öğrenebilirsiniz.

Falda Sağlık Durumunuzu Öğrenin

Sağlığınız iyi değilse sağlığınıza kavuşacağınızı merak ediyorsanız kahve falı ile öğrenebilirsiniz. Ruhsal durumunuz da bozukluk söz konusu ise ruhsal durumunuzun düzeleceğini merak ediyorsanız eğer fal baktırarak öğrenebilirsiniz. Bir rahatsızlığınız var ameliyat olmanız gerekiyor ameliyat için doğru zamanın olup olmadığını merak ediyorsanız eğer fal baktırarak ameliyat olup olmayacağınız konusunda sizleri bilgilendirilmektedir.

Fal Bakan Ne Yapar


Fal bakan biri hayatınız boyunca geçmişte olup, biteni söyler. (doğrusunu bilmiş veya bilmemiş size kalmış bir durumdur. Geçmişinizi en iyi sizler bilmektesiniz).
Geleceğiniz ilgili haber verir. ( düşüncelerinizde değişim olursa eğer geleceğinizde değişebilmektedir).

İnsanlar Neden Fal Bakar?


İnsanların fala inanmaları ya da pek çok fal şeklinin olması insanların bilinmeze duydukları merak dışında herhangi bir durum ile açıklanamaz. Gelecekten haber verme gibi bir durumun bilimsel olarak imkânsız olması insanları mantık dışı birçok şeye sevk etmiştir. Bilinmeyen bir duruma anlam verme ya da bilinmeyene bir korku duyma zaten insan doğasının gereği olan durumlardır. Hatta insanların genelde her şeye bir anlam yükleme durumları vardır ki bu da onlara uyduracakları onlarca açıklama sunmuştur; fal da bunlardan birisidir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection