Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Cinler Gerçek Mi?
© claffra/Fotolia

Cinler Gerçek Mi?

Cinler insanoğlu için her zaman merak konusu olmuştur. Özellikle korkutma ya da çarpma gibi özellikler ile insanlar için oldukça gizemli konulardan biri haline gelmeyi başarmıştır. Fakat cinler ile ilgili bilinmesi gereken pek çok özellik bulunmaktadır. Sanıldığı gibi tüm cinlerin korkutucu ya da kötü olduğunu düşünmek doğru olmayacaktır. Çünkü cinler alemi içerisinde de iman edenleri ile inkar edenleri bulunur. Bu da cinlerin tamamının kötü olduğunu söylemenin yanlış olacağını ifade eder. Cinlerin ateşten yaratıldığına dair pek çok hadis bulunur.

Cinler hakkında merak edilen en önemli sorulardan biri de gerçek olup olmadıkları ile ilgilidir. İnançlı bir kimse için cinlerin gerçek varlıklar olduğunu söylemek mümkündür. Cinler hakkında bilinmesi gereken özelliklerde geleceği görüp görmedikleri ile ilgilidir. İnsanlardan farklı olmaları zaman zaman insanlar ile iletişime girmelerini de sağlamaktadır. Özellikle medyumlar aracılığı ile pek çok konuda insanlara yardımcı olabilmektedir. Kendini medyum olarak ifade eden bir kişinin cinler ile iletişime geçmiş olması gerekir. Aksi halde ekişi kendinden medyum olarak söz etmemelidir.

Cinlerin Özellikleri Ve Medyumlar

Cinler farklı kültürel özelliklere sahiptir. Bu nedenle onlar arasında da gelişmişlik düzeyinden söz etmek mümkündür. Çok eski tarihlerde orduda görev almışlardır. Bunun yanı sıra mühendislik gibi alanlarda da önemli etkilerinden söz edilmektedir. Cinlerin karakter özellikleri araştırıldığında insanoğlundan daha düşük seviyede olduğu bilinmektedir. Özellikle insanlar arasında vesvese yaşanması ya da büyü gibi bir takım durumlarda oldukça etkili oldukları bilinmektedir. Aralarında olumsuz durumlara yatkın olanları insanları ele geçirmeye çalışmaktadır. Bunun yanı sıra insanların da cin ile iletişime geçip onu kendine bağlama özellikleri vardır.

Medyum olan kişi cinler ile yakından iletişim halinde olduğundan dolayı zaman zaman önemli konularda transa geçebilmektedir. Cinler insanlardan çok daha hızlı hareket etme özelliğine sahip olabildiğinden dolayı haber getirmede oldukça etkilidir. Bu nedenle de cinlerin geleceği gördükleri üzerinde sık sık durulur. Fakat insandan farklı duyu özelliklerinin olması nedeni ile bir takım bilgileri insanlara getirerek henüz duyulmamış durumlar hakkında bilgi taşıyabilirler. Bu özellikleri özellikle medyumlar tarafından sık kullanılır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection