Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Cinler
© Solvaenda/Fotolia

Cinler

Cin kelimesi Arapça da can anlamına gelmektedir. Cinler de insanlar gibi yaratılmış uzun yıllar öncesine dayanan metafizik varlıklardır. İnsan gözünün göremediği bu varlıklar tıpkı insanlar gibi doğmakta ve doğurabilmektedirler. Tıpkı insanlar gibi yaşayıp ölmektedirler. Semai ve ilahi kitaplarda adı hep geçmiş ve olayları hep anlatılmıştır. Cinleri tanıyabilmek için kelimenin anlamı üzerinde durmak gerekir.

​​​​​​Bu kelimenin anlamı kapalı bir diğer anlamda ise göz ile görülemeyen yaratık demektir. İslami yönden ise kelime anlamı duyu organlarıyla varlıkları hissedilemeyen , insanlar gibi şuur ve idareye sahip olan ilahi emirlere hükümleri alan varlıklardır.

Cinler Üçe Ayrılır

Cinler 3 grupta incelenirler.

1 - ) Hava da uçabilenler

2 - ) İnsan kedi köpek hayvan kılığına girenler

3 - ) Bir yeri bölge ya da mekanı sahiplenenler

Cinlerin hepsi görülmez. Kendi alemlerinden insan alemlerinden hepsi geçmez sadece bazıları geçebilir. Kimisi bir eşyayı bir yerden bir yere götürebilir , kimisi bir şeyi uzun bir süre saklayabilir , yanındaki insanı hasta edebilir. Kimisi ise insanı rahatlatır. Kimisi korkuturken kimisi şehvetlendirir. Onların yaşadıkları yerlerde ırklarıyla cinsleriyle ilgilidir. Bazıları karanlıkta bazıları suda bazıları ateşte bazıları mezarlıkta bazıları ise dağlar da yaşar. Burada merak edinilen konu neden buraları seçmiş olduklarıdır. Cinler dünya aleminde insanlarla birlikte yaşarlar. Ve genel olarak insanların fazla olmadığı yerlerde yaşamak isterler. İnsanların onlara zarar vermelerini istemezler.

Cinlerin en büyük özelliği hızlı olabilmeleridir. Bu nedenle de göz ile görmek pek mümkün olamamaktadır. Cinler de insanlar gibi yaratılmıştır. Onların da iskeleti onların da organları ten renkleri vardır onlarda saç sakal bıyık bırakabilirler. İnsanlar gibi yemek yiyip yiyecek tükettikleri için sindirim sistemleri vardır. Biz bunları göremez ve hissedemeyiz. Yanımızdan sağımızdan ya da solumuzdan geçtiklerinde hissedemeyiz. Çok hızlı olmaları buna yorulmaktadır. Cinlerin kolları insan kolu gibi vücudu ile orantılı bir biçimde değildir. Kolları daha uzundur hatta tırnakları da çok uzundur. Yaklaşık bir metre boyları vardır. Kafaları insan kafası gibi değil biraz daha büyüktür ve iki tane kafasının üstünde boynuz vardır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection