Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Büyülerin Etkisi İle Anı ve Geleceği Yönlendirmek
© Thaut Images/Fotolia

Büyülerin Etkisi İle Anı ve Geleceği Yönlendirmek

İnsanlar tarafından başvurulan bir yöntem olan büyü, bulunduğu her çağda farklı amaçlar için kullanılmıştır. Bazen kapalı olduğu düşünülen kısmetin açılması, bazen de giden sevgilinin geri dönmesi için çeşitli şekillerde büyüler yapılır. Her insanın farklı amaçlarla umut ettiği şeyi gerçekleştirmek için büyüye başvurması, büyünün var olan gücünün en büyük ispatıdır. Etkili sonuçlarından dolayı her zaman gizli bir dünyanın varlığını gösterir. Soyut varlıkların dünyasına yapılan yolculuklar sayesinde insan hayatında bazı değişiklikler yapılabilir. Yeterli manevi hazza ulaşmış ulvi kişilerin edindiği güç sayesinde tüm insanlar olayların yönlerini değiştirebilir.

İslamiyet´in varlığı ile yüksek inanca sahip kişilerin yaptırabileceği büyüler, gerekli etkiyi gösterebilmesi için en çok yaptıran kişinin buna yürekten inanmasını ister. Gerçekleşeceğine ihtimal vermeyen ve beklemeyen kişilerde etki göstermez. Büyü yaptırmak inceliklerinden ve olmazsa olmaz koşullarından biri olan bir diğer husus da büyüleri herkesin yapamayacağıdır. Etkileri bazen ömür boyu süren büyülerin içerikleri hakkında bilgi ve ihlas sahibi insanlar tarafından yapılması şarttır. Bazen geri dönüşü olmayacak farklı etkilerin ortaya çıkmaması için, tam olarak istenilen konuya odaklanarak büyü yapmak çok önemlidir.

Büyülerin Anlamları ve Amaçları

Bazen iyilik amaçlı bazen de kötülük amaçlı yapılan büyüler, insanların en sık başvurduğu yöntemlerdir. Kötülük amacıyla yapılan büyüler fark edildiğinde hemen büyü bozma uzmanı tarafından bozma işlemi yapılabilmekte. Olmasını istediği veya istemediği şeyler için de kişiler büyü yaptırmak isteyebilirler. Evinin düzeni bozulmasın diye giden eşi geri getirme büyüsünden, bir insanın hayatını yıkacak etkilere sahip kara büyülere kadar çok farklı çeşitleri ve amaçları vardır. Duaların eşliğinde yapılan büyülerin etkisi daha çok kötüleşen durumları daha iyi yönde değiştirmek adına yapılır. Kalbinde kötülük taşımadan aşkının peşinde giden insanlar sevdiğini geri kazanmak için bu yola başvurur. Kapalı olan talihin dönmesi ve mutlu bir yuva kurmak isteyenlerin bazen tek yoludur. Kadın olsun erkek olsun kalbindekine ulaşmak isteyen herkes rahmani büyülerin gizeminden faydalanır.

Kalben kötülük etmek için yapılan büyüler ise çoğu zaman bir hayatı bitirecek etkilere sahiptir. Günümüzde büyüler hakkında uzman olan medyumlardan yardım alınması şart olan bu mesele, geri dönüşü olmayan sonuçların habercisi olabilir. Her ne amaç taşırsa taşısın kimsenin kontrol altına alamayacağı etkiler yaratabileceğinden, mutlaka işinin ehli bir medyuma başvurmak çok mühimdir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection