Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Büyü Bozma İşlemleri
© determined/Fotolia

Büyü Bozma İşlemleri

Büyü kişilerin hayatını kabusa çeviren bir işlem olduğundan dolayı müdahale edilmesi gereken bir durumdur. Büyü bozmak için öncelikle büyünün hangi araçlar ile nasıl yapıldığına dikkat etmek gerekmektedir. Büyü bozmak isteyen kişiler zaman zaman karşınıza çıksa da gerçek büyüyü bozmak için profesyonel destek almak gerekir.

Büyü bozma konusunda uzman olan medyumlar aracılığı ile üzerinizdeki kötülüklerden kısa süre içerisinde kurtulabilirsiniz. Büyü bozmak için büyünün nasıl yapıldığını bilmek gerekir. Büyüler farklı amaçlara hizmet edebilmektedir. Büyü kişilerin sağlığının bozulması için yapılabildiği gibi aynı zamanda boşanma gibi durumlar ile de yapılabilmektedir. Aşk hayatının olumsuz gitmesi ya da kişilerin kısmetlerinin kapanması için bir takım büyüler yapılabilmektedir.

Üzerinizdeki Büyü Nasıl Anlaşılır?

Büyü tesirli bir etkiye neden olacağından dolayı kişide bir takım rahatsızlıkların meydana gelmesine neden olmaktadır. Büyü bozmak için kişilerin yapılan büyü hakkında bir takım bilgilere sahip olması ve ortaya çıkan belirtileri göz önünde bulundurması gerekir. Üzerinizde bir büyü var ise kısa sürede etki göstermeye başlayacaktır. Bu nedenle kişilerde fizyolojik ve psikolojik bir takım sorunların oluşmasına da neden olacaktır. Kişilerde baş dönmesi gibi belirtiler gözlemlenmeye başlanıyor ise bu durum yalnızca sağlık açısından bir sorunu değişik büyü olabileceğine de bir işaret etmektedir. Bu nedenle büyüden şüphelenen kişiler yaşadıkları durumu da göz önünde bulundurarak etkileri gözlemleyebilmelidir.

Ayakkabılarınız Yer Değiştiriyor İse Dikkat

Büyü olan kişiler zaman zaman kafa karışıklığı da yaşayabilmektedir. Özellikle büyü yapılmış kişilerde ayakkabıların sürekli karışması sorunu olabilir. Bazen kişiler bu durumun farkında olmasa da zamanla ayakkabıların sürekli karışık halde olmasından rahatsız olacaklardır. Sürekli ayakkabılarını düzelttiğini fark eden ve bu durumdan şikayetçi olan kişilerin büyü hakkında bir takım bilgileri edinmesi de gerekir.

Ellere Dikkat

Büyü ile birlikte kişiler elleri ile çok fazla ilgilenmeye başlayacaktır. Özellikle ellerindeki alyansı sürekli döndürmeye başlayan ya da elindeki nesneleri odadan odaya taşıdığını fark eden kişilerin üzerinde büyü olduğundan da şüphelenilmektedir. Ellerinde taşıdıkları nesnenin farkında olmayan bu kişiler bazen bir kumandayı evden alıp sokağa çıkarma gibi garip davranışlarda bulunabilmektedir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection