Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Büyülerin Bilimi
© Solvaenda/Fotolia

Büyülerin Bilimi

Doğaüstü güçlerin varlığına ve iş birliğine inanan, bir bilim alanı olan büyünün geçerliliğini kabul etmiş her insanın yaptırdığı büyüler vardır. Gizli güçler ve ruhani etkilerle sonuçlar yaratan büyüler her insanın amaç ve niyetine bağlı olarak farklılık gösterir. Çok eski toplumlardan günümüz şehir hayatına kadar varlığını sürdüren büyünün etkileri tartışmaya gerek duyulmayacak güçtedir. Büyü yaptırmak denilince akla gelen yöntemler ve sonuçları bazen şaşırtıcı derecede etkiler yaratır.

Her toplumda yöntemleri farklılık gösterse de amaçları ortak olan büyüler, çeşitleri ile her türlü sonucu doğurabilir. Tek kuralı, ruhani güçlerle iletişim kuramayan ve bu alanda yeterli bilgiye sahip olmayan insanlara yaptırılmamasıdır. Aksi takdirde istenmeyen yönlere kayabilen etkiler yaratabilir. Genel hatlarıyla iki kısımdan oluşan büyüler, duaların yardımıyla yapılan ve kara büyü denilen kötü niyetli büyülerdir.

Duaların Desteği ile Büyü Yoluna Başvurmak

Farklı isimleri olsa da en çok ruhani büyüler denen bu büyü türleri, en çok aşk adına ve talihsizliği tersine çevirmede kullanılır. Eşinin kendisine yeniden âşık olmasını sağlamak isteyenler, sevdiği kızı kazanmak isteyenler, terk eden eşin geri gelmesi ve yuvasını kurtarmak isteyenler ve daha birçok farklı tarzda amaçla ruhani büyülere başvuranlar vardır. Durduk yere tersine dönen ilişkileri kurtarmak, işi gücü rast gitmeyenlerin hayatlarını düzene sokmak için duaların desteğini de yanına alarak büyülere başvurulur.

Kara Büyüler ve Amaçları

Daha çok karşı tarafın her şeyini kaybetmesi ve zorluğa düşmesi amacıyla yapılan büyülerdir. Konusunda uzman medyumlar tarafından yapılması çok mühimdir. Çünkü yapısı itibariyle ölümcül sonuçlara sebep olabilecek bu büyüler yanlış uygulandığı takdirde yaptıran kişiye de dönebilir.

Büyülerin Etki Süresi Ne Kadardır?

Her büyünün yapılış amacına ve yöntemine göre değişiklik gösterecek etki süresi farklılık arz eder. Büyülerin etki süreleri hakkında kesin bir bilgi vermek imkânsızdır. Bu bilgiyi ancak büyüyü yapan kişi verebilir. Bazen birkaç günde bazen de uzun zamanlar alan büyüler hem yapılma süresi hem de etki süresi bakımından aynı özellikleri taşımaz. Özellikle kara büyü denilen büyü çeşitlerinin etkileri bir ömür boyu bile sürebilir. Buna karşılık bazıları da birkaç yılda etkisini kaybeden büyülerdir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection