Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Büyü Bozma Seansları
© Konstantin Yuganov/Fotolia

Büyü Bozma Seansları

Büyü kişilerin sosyal yaşamını olumsuz yönde etkileyebileceği gibi aynı zamanda aşk ve iş hayatında da kişilerin bir takım olumsuzluklar yaşamasına neden olur. Büyü olan kişiler kendilerini oldukça şansız hissedebilir. Büyü olan kişiler yapılan büyünün etkisine göre hayatlarında bir takım olumsuzluklar ile karşılaşmaktadır. Eğer kişilerin maddi varlığı ile ilgili büyü yapılmış ise bu durumda kişiler iş yaşamında terslikler ile karşılaşabilir ve büyük para kayıpları yaşayabilir. Ancak bu durumu büyü bozma işlemleri ile ortadan kaldırabilmek mümkün.

Kişilerin kısmetini kapatmak için yapılan büyüler kişilerin aşk hayatını ya da evliliklerini olumsuz yönde etkileyebilmektedir. Zaman zaman eşlerin annesi tarafından istenmeye kişiler boşanma büyüsüne maruz kalabiliyor. Bu durum eşler arasında büyük sorunların yaşanmasına hatta boşanma gibi durumlara yol açabiliyor. Eğer kişilerin evlilikleri olumsuz yönde ilerliyor ise ve büyüye dair bir takım işaretler var ise bu durumda medyumlardan destek alınarak kişilerin sorunlarına kısa sürede çözüm bulunmalıdır. Genellikle büyü yapılmış kişilerin ilişki veya evlilikleri hiç de yolunda gitmez. Bu gibi durumlarda büyü bozma uzmanlarına başvurulur ve büyü kökten bozularak kişilere rahatlık verir!

Büyü Olduğuna Dair işaretler

Büyü yapılan kişilerin hayatında bir takım değişmeler meydana geldiğinden dolayı bu sürecin iyi takip edilmesi gerekir. Büyü yapılan kişilerin ruh halinde olumsuz değişmeler yaşanacaktır. Büyü olan kişiler çevresine çok daha kolay zarar verebilir ve sinirli bir yapıya sahip olabilir. Sevdiklerini istemeden kırabilir ya da kendini sosyal ortamlardan soyutlayabilir. Kalabalık ortamlardan sıkılma, uzaklaşma hissi, boşluğa dalma ya da aklından ölüm geçirme gibi eğilimler büyü belirtisi olabilir. Bunun yanı sıra kişilerde zaman zaman kapalı ortam korkusu durumu da yaşanabiliyor.

Üzerinde büyü olan kişi bebekler ile iyi ve sağlıklı iletişim kurmakta da zorlanacaktır. Özellikle küçük ve konuşamayan bebekler bu gibi durumları kolay hissedebildiğinden dolayı üzerinde büyü olan kişiden korkma ya da onun yanında ağlama gibi bir takım eğilimler göstermektedir. Üzerinde büyü olan kişide kulak çınlaması ya da garip sesler duyma eğilimleri de sık yaşanan durumlar arasındadır. Özellikle bu kişiler uyuma aşamasında bir takım garip sesler duyabilirler. Zaman zaman bu kişilerde arkadan biri takip ediyor hissi de oluşabilir. Tüm bu durumlar kişilerin üzerinde büyü olduğuna dair bir takım işaretlerin habercisi olmaktadır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection