Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Büyü Bozma
© Lonely/Fotolia

Büyü Bozma

Büyü geçmişten günümüze insanların başvurduğu yöntemlerin başında gelmektedir. Büyünün pek çok türünü bugüne kadar duymuşuzdur. Aşk büyüsü, kısmet açma büyüsü gibi. Tabi iyi olmasını istediğiniz durumların büyüsü bulunğu gibi bir kişinin kötülüğünü istemek için de büyü yapılabilmektedir. Lakin bu durumlara çözüm olarak büyü bozma işlemide mümkün. Peki bu gibi şeyleri başarabilen büyü nasıl yapılır ve nasıl bozulur bunun cevabını birçok insan merak eder.

Büyü Bozma Nedir?

Büyü yapmak sanıldığı kadar kolay bir iş olmamakla birlikle yapılan büyünün bozulması da o kadar kolay değildir. Büyüyü en başta yaptırırken işinin ehli bunu gerçekten yapabileceğine inandığınız, güvendiğiniz kişilerin yapmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Yapılan büyünün etkili olabilmesi için bu konuda kendini geliştirmiş, insanların duygularına hakim olan ve gerekli teknikleri bilen kişilere yaptırmak sizin için en doğru seçim olacaktır. Doğru bilgiler vermek ve kişilik özelliklerini tam yansıtmakta bunu başlıca etkili olmasını sağlayan şeylerden biridir. Yaptırılan büyüde gerekli teknikler kullanıldıktan sonra tutma olasılığı yüksektir. Peki bu büyü tuttuğunda bunun belli bir zaman aşımı var mıdır ya da nasıl bozulur?

Bunu yazımızda şu şekilde açıklayabiliriz:

Büyü bozma gerçekleşmez ise büyü yapılmış insan büyünün etkisine girdikten sonra tepkileri, duygu ve düşünceleri değişmeye başlayacaktır. Değişen duygular yüzünden vereceği tepkilerde farklılık gösterecektir. Büyü yapıldığını düşünüyorsanız bu işi gerçekten bozabileceğine inandığınız kişilere başvurmak sizin için en doğrusu olacaktır. Çünkü o kadar kuvvetli bir yöntemdir ki kişinin kısmetinin bağlanmasına, işlerinin bozulmasına ve duygularının farklılaşmasına neden olacaktır büyü. Kişi bu durumdan kurtulmak istiyorsa gerekli kişilere danıştıktan sonra ilk yapılması gereken hangi büyünün yapıldığını bulmak olacaktır. Yapılan büyüyü bulmakta pek çok farklı teknik ister. Bunu herkes yapamayacağı gibi birbiriyle elektriği tutmayan kişilerde başaramaz. Büyünün nasıl yapıldığı belirlendikten sonra sıra bozmaya gelecektir.

Büyü yok etme işlemi sırasına kişide yine farklı duygular düşünceler meydana çıkmaya başlayacaktır. Belli bir süre düzelme olmaz gibi görünse de büyü bozulmaya başladıktan sonra kişinin hayatı daha bir düzene girmeye başlayacak, kısmetinde çeşitli bolluklar meydana gelecek ve duygu durumu düzelecektir. Bu düzelmeler büyünün bozulmaya başladığının en büyük kanıtıdır. Hayatınızı etkileyen bu durumu düzelmek için büyü bozma işlemi yaptırırken ilk önem vereceğiniz şey karşınızdaki kişinin gerçekten sizi anladığını hissetmek ve işini ne kadar ciddiye alarak yaptığına bakmaktır. Kısmet açılması için büyü bozma işlemi gereken kişilerin ellerine teslim edilmeli ve güvenle hayatınızı yoluna koymalısınız.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection