Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Fal Baktırmak İstiyorum
© Photocomptoir/Fotolia

Fal Baktırmak İstiyorum

Kahve falının çıkış tarihi kesin olarak bilinmemekle birlikte 16. yüzyıllar olarak düşünülmektedir. Bazı kaynaklarda ise Türk kahvesinin içinde telveden oluşan şekillerin yorumlanmasının 18.yüzyıla dayandığı yazmaktadır. Eski kültürel geleneklerden biri olan ve geçmişten bu güne kadar adeta miras olarak bırakılan kahve falı bakımı, her tarihte ve yüzyılda bayanların sohbetlerine renk katmaktadır. Türk kahvesinin özellikle saray mutfağında çok sevilen bir içecek olmasından sonra, saray içinde kahve falı ritüeli gelenek haline gelmiştir. Bir fincan Türk kahvesi içtikten sonra, kahve telvesini yorumlamak, kahve fincanını ve tabağını içindeki telveden oluşan şekil ve işaretleri fal baktırmak istediğiniz kişinin gelecekte başına gelebilecek olaylara yorumlamak, geçmişten bu güne kadar devam eden bir gelenektir.

Bazı rivayetlere göre de, kahve falı yorumlama geleneği Osmanlı sarayında değil de, Çin´ de çıktığını söylenmektedir. Çin´de ilk zamanlar çanakların içinde pasların ve daha sonra çay yapraklarının oluşturduğu şekillerden yorum yapmaya başlandığı belirtilirken, bu geleneğin kahve falı yorumunu ortaya çıkmasını sağlayan bir etken olduğu söylenmektedir.

Kahve Falı İle Gelecek Görülebilir mi?

Kahve falı bayanların olduğu ortamda olmazsa olmaz bir gelenektir. Kahveler içilir ve fincanlar kapatılır, fincan soğuduktan sonra sıra gelir o ana. Kahve falı tecrübeli bir bakımcı tarafından bakılıyorsa pür dikkat dinlemek en mantıklısı, çünkü geleceğiniz ile ilgili görebileceği olayları bir sezgisel enerji ile size aktardığı için tekrarlama şansı olmayacaktır. Dilerseniz ses fal baktırmak istediğiniz kişinin izni ile ses kaydı alabilirsiniz. Birçoğu buna izin vermese de, zaten buna gerek kalmayacağını fal bakımı başladığı an anlarsınız, çünkü falcının anlattıkları beyninize kazınacaktır. Hayret içerinde dinlediğinizden sezgisel enerji sayesinde çok daha verimli bir fal tecrübesi yaşayabilirsiniz. Mesela; "Kısmetiniz açılacak mı?, eğitim durumum nasıl sonuçlanacak, ailevi sorunlarım düzelecek mi?" gibi kafanızdaki sorulara net cevaplar alabilirsiniz.

Bu fal deneyiminden sonra normal olarak bir süre sonra tekrar baktırmak isteyeceksiniz, bir daha fal baktırabilmek için biraz beklemeniz gerekir, en az 2 hafta geçmeli profesyonel bir fal bakımı yaptırmanız için. 2 haftadan önce fal baktırdığınızda sağlıklı bir fal beklenmez. Önceki baktırdığınız falın etkisinden çıkmanız lazım, enerji transferi olabilmesi için, yani bilimsel bir tavsiyedir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection