Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Yıldızname Nedir?
© Vladimir Wrangel/Fotolia

Yıldızname Nedir?

Yıldızname kesin sonuç elde edilen bir fal çeşididir. Yıldızname falı Osmanlı zamanından bu günlere kadar gelmiştir ve hala yaygın olarak bakılır. Yıldızname bakımında kişi bilgilerini tam ve eksiksiz bir şekilde vermelidir. İsim, soy isim, anne adı, doğum tarihi ve saati gibi bilgiler istenir. Kesin sonuç elde etmek için bu bilgiler şarttır. Hastalıklar, olumlu olumsuz olaylar tam olarak yıldızname de çıkar.

Yıldızname Özellikleri

Yıldızname bir yol gösterici fal biçimidir. Baktıran kişide herhangi bir olumsuzluk durumu var ise bu önceden görülür ve kişinin tedbir almasını sağlar. Doğumdan ölene dek olacak olayların belirlenmesi diye tabir edilir. Ebced hesabı denilen bir sıralama ile bakılır ve kişinin bunu kendinin yapması mümkün değildir.

İşi bilenler tarafından hazırlanıp bakılması uygun görülür. Geçmişten günümüze gelen ve hala devam eden bu uygulama ile kişinin kendi üzerinde bazı çıkarımlar yapması mümkündür. Uzman bir kişi tarafından bakılan bir yıldızname doğru sonuçlar verir. Astroloji bilimi ile doğrudan ilgilidir. Normal bir fal türü ile kıyaslanamaz. Bunun sebebi ise doğru bilgi oranı çok fazladır ve kişi hakkında gerçekten olan veya olacak bilgileri direk olarak verir.

Yıldızname İle Neler Öğrenilir?

Yıldızname ile birçok şey öğrenilir. Bu öğrenilen bilgiler gelecekteki hayatta çok ise yarar. Uğurlu gün ve sayılar çıkar. Düşmanınız kim nasıl tedbir alınmalıdır nasıl alt edilir gibi bilgiler elde edilir. Kişi kaç nikah kıyacak bilgisi alınır. En önemli özelliği ise büyü var mı yok mu bu fal ile bilinmesidir. Kişinin üzerindeki nazarlar çıkar. Yaşayacağı olumlu veya olumsuz olaylar çıkar. Yıldızname kişinin önceden birçok bilgi edinmesini sağlar. Uzman bir kişi tarafından baktırılması çok önemlidir.

Uzman bilgileri alarak bakım yapmaya başlar ve bu bakım yalnızca kişiye özeldir. Kişi kendi hariç başka birine baktırmak istiyor ise baktıracağı kişinin bilgilerini önceden bilmesi gerekir. En önemli özelliği ise uzaktan baktırılabilir olmasıdır. Uzman kişinin yanında olmaya gerek kalmadan bilgiler verilerek kolayca baktırılabilir. Bir başkasına baktırmak için de yapılacak yöntem kişinin kendisi için izlediği yoldur. Yıldızname baktırarak birçok olacak şeyin önüne geçilebilir veya yaşanmasına izin verilebilir.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection