Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Yıldızname Hakkında Bilinmesi Gerekenler
© pixel/Fotolia

Yıldızname Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Yıldızname hakkında bilinen en büyük yanlışlardan biri de bunu bir fal olarak düşünmektir Oysa yıldıznameyi bir fal olarak düşünmek oldukça yanlış bir karşılaştırma olacaktır. Yıldızname kişinin geleceği hakkında kritik bilgileri veren önemli bir alandır. Kişilerin doğum yılı ve saatlerinin dikkate alınarak yapıldığı işlemde kişilerin hayatında önemli dönüm noktaları hakkında ipucu verilir. Fal daha çok şekillerin yorumlanması ve benzetilen şekiller aracılığı ile kişilerin hislerinin devreye girmesini ifade eder. Oysa yıldızname faldan daha çok kesin ve önemli bilgileri içeren bir uygulamadır. Yıldızname bakan kişinin profesyonel olarak hizmet vermesi gerekir.

Çünkü yıldızname aracılığı ile kişiler hayatlarına dair önemli bilgileri elde edebilmektedir. Bu nedenle yıldıznameye bakan kişinin tüm detayları bilmesi ve yorumlayabilmesi gerekir. Yıldıznameye bakılırken kişilerden anne ve baba isimleri de istenilmektedir. Bu kişilerin aileleri ve soyları hakkında daha detaylı bilgi verecek ve kişilerin karakterinin çözülmesine yardımcı olacaktır. Yıldızname kadın ve erkekler için de farklı anlama gelebiliyor. Bu nedenle yıldıznameye bakılan kişi eğer erkek ise anne isimleri kadın ise baba isimlerini bilmek önemlidir.

Bu işlemin yanlış uygulanması en baştan oluşacak yanlışlara neden olacağından dolayı bu detayın atlanmaması da önemlidir. Yıldıznamede kişileirn doğum tarihi ve doğum yılının ve eğer biliniyor ise doğum saatinin de önemli bir yeri olduğu unutulmamalıdır. Bu nedenle yıldızname hakkında detaylı bilgi edinmek için önceden bu bilgileri araştırarak en doğru sonuçları öğrenmek önemlidir.

Yıldızname Neler Söyler?

Yıldızname ile kişiler hayatlarına dair pek çok önemli bilgiyi öğrenebilmektedir. Yıldızname aracılığı ile kişiler öncelikle karakter yapısı hakkında bilgi edinebilmektedir. Bunun yanı sıra kişinin doğumundan ölümüne kadar yaşanacak ya da yaşanan pek çok olayın açıklanmasına da yardımcı olur. Yıldızname kişilerin hayatta kaç nikahları olacağı hakkında da kesin bilgiler içerir. Yıldızname kişilere koruyucu meleklerin isimleri hakkında da açıkça bilgi verebilmektedir. Bunun yanı sıra kişilerde büyü olup olmadığı ya da cin çarpması gibi durumların yaşanıp yaşanmadığı hakkında da yıldıznameden önemli bilgileri edinmek ve hayatı buna göre şekillendirmek mümkündür.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection