Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Rüya Âlemi
© agsandrew/Fotolia

Rüya Âlemi

Bedenin uykuya dalması, geçici ölüm hali de denilen bu durum uykuda bilinç altında yaşadıklarınızın ya da size işaret olarak gösterilmesidir. Rüyalar anlam yüklüdür. Bilenen bir kişi tarafından yorumlandığında belki de tehlike yaşayacak durumun önüne bile geçebilirsiniz. Rüyalarda açığa çıkmayan hiçbir olay yoktur özgürce iç dünyanızı yaşarsınız. İnsan oğlunun doyasıya özgür olduğu tek yer rüyalarıdır. Ancak rüyalarda görülen bazı durumların yorumlanması ve gelecekte neler olabileceğine dair fikirleri ortaya çıkartabilmekte! Rüya yorumu uzmanları rüyalarınızın hayatınızda veya geleceğinizde sizlere nasıl bir mesaj verdiğini açıklayabilir.

Rüyalar Nasıl Yorumlanmalı?

Her rüyanın hayatınıza ayrı bir anlam yüklediği, doğru şekilde yorumlanmış rüyaların önemi oldukça fazladır. Rüyada görülen nesneler ya da renkler tek taraflı anlam kazanmaz. Sadece tek bir nesne üzerinden rüyanın iyi ya da kötü olduğuna karar verilemez. Bütün olarak değerlendirilmelidir. Bilimsel olarak açıklanmış bir durum olan rüyaların oldukça kısa sürdüğüdür. Kişinin anlatmış olduğu 20-25 dakikalık bir rüya aslında birkaç saniyeden ibarettir. Rüyada zaman sıfır olarak kabul edilir. Bilincin algılama süresiyle rüya gören kişi süre zarfını oldukça fazla sanmaktadır. İnternet sitelerinde de sıkla rastlanılan yorum tabirleri mevcuttur. Burada rüya birebir tabiri değil belirli nesnelerin rüyadaki anlamlarını ifade ediyor. Rüyalar kişilere özeldir. Bu yüzden hiçbir tabir kitabında birebir tam yorum göremezsiniz. Sizin yaşadığınız olaylar, ruh haliniz ve iç niyetinizle alakalı olarak rüya şekillenir. Sizi tanımayan kişiliğiniz ve yaşadıklarınız hakkında bilgi sahibi olmayan bir insanın rüyanızı yorumlaması tamamen yüzeyseldir. Bilgi birikimini aktarmasıdır. Hislerden değil ezberinden yorumlamalar yapar.

Astroloji ve Rüya

İkisinin de altında yatan ortak nokta kişiye göre değişkenlik göstermesi ve kalp bütünlüğüdür. Astroloji de olaylar burç özelliğinize göre değişmekte siz ve hislerinizi belki de kararlarınızı etkilemektedir. Rüya da aynı şekilde yaşamış olduğunuz şeyler sizi etkiler ve rüyaya yansımasına sebep olur. Kararlarınız bakış açınız değişir. O anki hislerinize göre rüyanız şekillenir. Kalp bütünlüğünüzle güzelleşir. Rüya ve astroloji kişilere özeldir. Bazen başkaları tarafından yorumlansa da en iyi yorumcu sizsinizdir çünkü sizi sizden iyi tanıyan olamaz. Bir rüyanın ya da burç yorumunun sizde nasıl bir iz bırakacağına siz karar verirsiniz. Rüyaların ve burçların uyarıcı nitelikte özellikleri bulunmaktadır. Dikkate almalı ama hayatınızı bu yorumlara göre şekillendirmemelisiniz.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection