Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Kısmeti Açılsın Diye Bekleyen Genç Kızlar Fal Baktırarak Beyaz Atlı Prensinizi Bulun
© BAllunya/Fotolia

Kısmeti Açılsın Diye Bekleyen Genç Kızlar Fal Baktırarak Beyaz Atlı Prensinizi Bulun

Uzun zamandır aradığı kişiyi bulamayan genç kızlar ya da bulduğu kişide aradığı mutluluğu yakalamayan hanımlar bu saatten sonra hayatınızda çok şey değişecek. Kısmetiniz neden kapalı, ne zaman açılacak, nerede kısmetinizi aramalısınız, hangi burçlar sizin en iyi ilişki yaşayabileceğiniz burçlar hepsini kahve falınızdan çıkan mesajların yönünde arayabilirsiniz. Oturduğu yerde kısmet bekleyen genç hanımlar için benzersiz yorum ve de önerilerin sıralandığı kahve falı sayesinde şimdi kısmetiniz size çok daha yakında bir yerlerde. Beklediğiniz o an geldi. Kısmet açma için yapmanız gereken tek şey kahvenizi içip falınızda çıkan şeyler neticesinde doğru kararı vermek.

Beklediğiniz Anın Geldiğini Nasıl Anlayacaksınız?

Hayatınızın dönüm noktalarından birisi olan aşkınız ile ilk karşılaşmanız belki de her şeyin başlangıcı olabilir. Siz eğer o anın ne zaman olabileceği hakkında ufak da olsa bir işareti göremediyseniz eğer, o kısmet elinizden kuş misali uçar gider. O efsunlu anı yakalamak isteyen her genç kız için en doğru hareket hayatta her zaman hazırlıklı olmaktır. Eğer çok önemli bir karar verecekseniz hemen bir kahve falı baktırın ve kendi iç sesinizi dinleyin. Göreceksiniz ki o büyülü an geldiğinde zaten doğru an ve de doğru kişinin karşınızda oturduğunu anlayacaksınız. Sevdiğiniz o kişiyi ilk gördüğünüz an falınızda çıkan kişi olduğunu anladığınızda dünyalar sizin olacak.

Kısmetiniz Sadece Aşk Hayatınızda Değil Her Alanda Dolsun Taşsın

Aşk hayatınızı yoluna soktuysanız şimdi de sıra iş hayatınızda. Aşk ve para her zaman insanların karşısına çıkmayabiliyor. Kısmet açma uygulamaları ile değerli medyumlar ile hayatınızın her alanında şanslı biri olabilirsiniz. Fakat mantıklı ve planlı atılan adımlar daima karlı seçimleri de beraberinde getirmiştir. Falınızın ardından aklınızda kalan her şeyi bir araya getirin. Elinize geçmesini beklediğiniz o para burç ve yıldızname yorumunuza göre hangi ay içerisinde karşınıza çıkacak? İş yapacağınız insanlar ya da firma hakkında ne biliyorsunuz, bilmediğiniz birçok şey hakkında bir araştırma yapın ve her anlamada kısmetinizin açılmasını niyet ettiğiniz o fal sonucunda doğru adımı atın. Güneş ve Merkür´ünde etkisi üzerinizden kalkar kalkmaz yatırımlarınıza hız kesmeden devam edin ve iş hayatınızda ki kısmetinizi de sonuna kadar değerlendirin.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection