Yukarıya

Blog

Esoterik Dünyası

Blog
Kısmet Açmak
© Elena Petrova/Fotolia

Kısmet Açmak

İnsanlar geçmişten günümüze kısmetlerinin kapalı olmasından hep şikayet edip dururlar. Buna çözüm aramak için denenen pek çok yöntem bulunmaktadır. Kimi fal baktırır, kimi dua eder bir şekilde çözüm yolu bulmaya çalışır.

Kısmet Açmak İçin Neler Yapılmalıdır?

Tarihi uzun yıllara dayanan fallar kısmet kapalılığını öğrenmek için en etkili yöntemlerin başında gelir. Fal bakmak sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Bunun bir çok zor yanı ve yöntemi mevcuttur. Kısmeti kapalı olan kişiler ya da böyle olduğunu düşünenler psikolojik olarak bir çöküş sürecine girerler. Ellerini hangi işe atsalar olmaz ya da karşılarına istedikleri gibi kişiler çıkmaz. Daha bir çok örneğini gördüğümüz bu duruma çare olarak belirli bir yetenek ve olgunluğa sahip kişiler kısmet açma uygulamaları ile kısmetinin kapalı olduğunu düşünen kişilere derman olmaktadır.

Falla Geleceği Görmek Mümkün Müdür?

Fal geçmişi çok eskilere dayanan birçok insanın başvurduğu çeşitli yöntemlerden bir tanesidir. Geleceği görmek, büyü yapıldığını öğrenmek vb. gibi durumlarda ilk başvurulan yöntemlerin başında fal gelmektedir. Kahve falı falların içerisinde en çok tercih edilen ve baktırılandır. Herkese fal baktırılır mı? Bunun cevabı hayır. Herkes fal bakıp kısmet açamaz. Bunun pek çok nedeni vardır. Birincisi hisleri kuvvetli olmayan birisi fal bakıp geleceği görmekte başarısız olacaktır. Hisler burada en önemli şeylerden bir tanesidir. Hisleri kuvvetli olmayan kişi birinin kısmetini açarken de başarısız olacaktır. Hisler ne kadar önemliyse yöntemleri bilmekte o kadar önemlidir.

Kısmetsizlik kader değildir. Bunun çözülmesi için birçok farklı yöntem mevcuttur. Bunu da tabi ki işini düzgün yapan, sistemi bilen ve insanlarla iletişimi kuvvetli kişilerin yapması daha doğru olacaktır. Her işte olduğu gibi kısmet açılırken ve fal bakılırken işinin ehli olmayan kişiler çevresindeki insanlara maddi ve manevi birçok zarar verecektir. Yöntemler konusunda kendini geliştiren, işini iyi yapan kişilerin fal bakması ve kısmet açma insanlara umut kaynağı olacağı gibi onların hayat karşısında daha pozitif olmalarına katkı sağlayacaktır.

Geleceği görme arzusu ve bu gibi düşüncelere sahip kişilerin yapacağı tek şey yöntemi bilen kişilere gidip çeşitli işlemleri yaptırmaktır. her iş herkese nasıl yaptırılmazsa bu işte herkese yaptırılmaz. O yüzden bu tarz işlerde güvenilir yerlere başvurmak insanın ilk önceliği olmalıdır.


Blog katkısı yazarı:
Laila Reina
Laila Reina

Yasak aşk uzmanı, çift ve aile terapisti, lenormand kartları fal uzman, enerji aktarımı, mutlu ilişkiler ve evlilikler kurtarıcısı, çift danışmanı, yaşam koçu... okumaya devam

Acil telefon hatları
0900 310 2041
2.39 €/dak.
Cep telefonu - muhtemelen farklı
901 282 64
2.00 €/dak.
Tüm ağlar
0901 000 124
2.99 sFr/dak.
Tüm ağlar
0900 533 404
2.17 €/dak.
Tüm ağlar
Sizin için bu da ilginç olabilir

Uzmanlık alanı şu olan Danışmanlar:

Cano
Cano

Balık burcu olarak doğmuş olmamın bana sunduğu özel yeteneklere sahibim. Aşk, iş ve aile konularında destek ve netlik sağlıyorum. Açık yüreklilik ve samimiyetle sizi zorlukların üstesinden geçire

Almanca anasayfamız zukunftsblick.ch
Yes, this website also uses cookies. Here you can find out everything about data protection